Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 50 m², Lägenhet 31002

Beskrivning

Ljus tvåa med närhet till skog och vatten

Ta emot vänner och familj i din nya tvåa med öppna ytor och uteplats med kvällssol. Här bor du endast en kort promenad från Mälaren och Sätraskogens naturreservat.

Fika på uteplatsen, starta det där odlingsprojekt du alltid drömt om eller umgås med grannarna på den lummiga innergården. Med 20 minuter in till city och nära till naturreservat, vatten och båthamn är det svårt att hitta ett bättre läge än Aronia i Sätra.

Entré och hall

Känn hur lugnet infinner sig när du kliver in i din nya hall. Häng in jackan i den stora garderoben och blicka ut över ditt kök och vardagsrum.

Badrum

Rakt in från hallen hittar du ditt helkaklade badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. I hörnet finns en stilren och praktisk dusch med glasvägg.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är utrustat med energisnåla vitvaror och lättskötta, eleganta material. De ljusa väggarna och ekparketten binder ihop kök och matplats med vardagsrum. Här kan du laga din paradrätt samtidigt som du socialiserar med vännerna som kopplar av i soffgruppen.

Uteplats

Hemmets uteplats väntar på sena middagar med vännerna. Här finns gott om plats för såväl utemöbler som grill. Avsluta kvällen med en lugn promenad ner mot Mälaren.

Sovrum

Ditt sovrum på tio kvadratmeter har en rymlig garderob med skjutdörrar där du kan organisera allt från jobbskjortor till träningskläder. På resten av ytan finns utrymme för säng och sängbord.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.