Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Toppmodernt med Sätraskogens naturreservat som granne

Här blir du den första att njuta av nylagd ekparkett och toppmoderna vitvaror. Med Sätraskogen som granne bor du naturnära samtidigt som du tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter.

Välkommen till ett ljust hem med naturen direkt utanför dörren. I kvarteret Aronias grönskande omgivning växer nyttiga aroniabär runt knuten och på innergården finns både lekplats och odlingsmöjligheter. Här bor du med genomgående eleganta material, öppen planlösning och en fantastisk uteplats.

Uteplats

Med ditt egna uterum på 13 kvadratmeter kan du äta middag under bar himmel eller njuta av en bok i solen. Härifrån kan också stora som små ta sig ut till innergården där det finns lekplats, gemensamt växthus och lummig grönska.

Kök och vardagsrum

Köket andas eleganta material och är utrustat med toppmoderna, energisnåla vitvaror och glaskeramikhäll. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet och den vackra ekparketten skapar rymd och hemtrevlig atmosfär. Från vardagsrummet kan du öppna upp till uteplatsen för att släppa in frisk luft eller för att avnjuta din frukost utomhus.

Stora sovrummet

I sovrummet finns gott om plats för både säng och läshörna. Här flödar dagsljuset in från det stora fönstret. I garderoberna med skjutdörrar finns dold förvaring för både kläder och lakan.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen sätter du din personliga prägel på hemmet. Här finns möjlighet att skapa praktisk arbetshörna, mysigt barnrum eller välkomnande gästrum. Med två extra garderober och möjlighet att möblera med extra byråer får du ytterligare plats för förvaring.

Hall

I entrén möts du av en luftig hall och lättskött klinkergolv. Här finns en stor garderob med skjutdörrar som rymmer både jackor, väskor och skor.

Badrum

I det stora helkaklade badrummet finns golvvärme, handdukstork samt energisnål tvättmaskin och torktumlare. Här gott om plats för att vika tvätt eller för hela familjen att borsta tänderna samtidigt.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare