Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21302, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

Ett grannskap med gemenskap

I grannskapet Aronia odlar du både vänskap och grödor. Fördriv helgen i det gemensamma växthuset eller driv upp egna plantor på din stora balkong. Här är alltid säsong för gröna fingrar.

Den trygga gården ger dig möjlighet till fin social samvaro med grannar och familj. Här är det lätt att känna sig hemma direkt. Börjar kvällen på uteplatsen bli sval kan du bjuda upp dina nära till ditt nya hem – en plats som gjord för att umgås tills klockan slår sent.

Hall

Välkommen in i ditt nya hem. Hoppa ur skorna och ställ dem att grusa av sig en stund på det klinkrade golvet som stoppar smutsen. Jackan hänger du av dig direkt till vänster i den platsbyggda garderoben som verkar vara omättlig på plagg. Alldeles intill finns ditt städskåp så att alla rengöringsprodukter och dammsugare snabbt kan nås.

Badrum

Ett hopp till höger hittar du badrummet, en helkaklad oas med klinkrat golv och infällda spotlight som lyser upp tillvaron. Här har ingen varit före dig. En energisnål kombimaskin för tvätt och torktumling står redo att ta hand om dina använda kläder – kanske en hög med träningsplagg som behöver vård efter löpturen i grönområdet intill.

Kök

Vissa dagar vill du stå länge i köket och experimentera, andra lockar hämtmat mer. Oavsett vad du känner för så tar ditt nya kök hand om behovet. Här finns energisnåla vitvaror som kombinerad kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll med ugn. Den tidsenliga köksinredningen harmonierar fint med väggarnas ljusa färgsättning.

Vardagsrum

Det är lätt att samla vännerna till middag – investera i ett bord med iläggsskivor så har ni generöst med plats att mötas kring maten. Tack vare den öppna planlösningen och den genomgående ekparketten går köket sömlöst in i vardagsrummet och bjuder in till fortsatt umgänge. Soffa, favoritfåtölj och avlastningsbord hittar fint sina platser på de lättmöblerade kvadratmetrarna.

Balkong

Ditt vardagsrum har ett exceptionellt fint ljusinsläpp. Det kan du tacka läget i huset, balkongens glasdörr och tre stora fönsterpartierna för. På balkongen har du himlen som tak. Här finns bra med utrymme för en utegrupp eller loungesoffa att sjunka ner i och njuta en ljum sommarkväll med ett svalkande glas.

Sovrum

Dagen är till ända, dags att stänga dörren om dig och samla intrycken. Kryp ner i sängen och se hur himlen utanför blir djupblå. Känn hur lugnet lägger sig över ditt grannskap och skänk en tanke åt Sätraskogens naturreservat som bidrar till tystnaden omkring dig. Här sover du gott.

Hemfakta

Bostad
21302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
49 000 kr
Pris
2 450 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY