Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 76 m², Lägenhet 21301

Beskrivning

Tre trappor upp med bästa solläge

Hemma hos dig finns en stor balkong och öppna ytor för matlagning och umgänge. Vill du spendera mycket tid utomhus finns grönområden precis runt knuten.

I ditt nya hem får du det bästa av två världar: en välplanerad, energisnål lägenhet och naturupplevelser precis utanför dörren. På andra sidan gatan når du Sätra naturreservat och kulturminnesmärkta Sätra gård. Inne i lägenheten finns en balkong med grön utsikt, två rymliga sovrum och öppna ytor för häng med vännerna.

Hall

I din nya hall förverkligas drömmen om tillräckligt mycket förvaring med en stor skjutdörrsgarderob och plats för extra hallmöbel.

Badrum

Ditt badrum har helkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Toalett och handfat är placerade direkt innanför dörren, och längst in i rummet finns en dusch med glasvägg. Längs den andra väggen finns en tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänk ovanpå.

Kök och vardagsrum

Till höger från gången som leder från hallen når du ditt energieffektiva kök. När du hackar grönsaker på arbetsbänken blickar du ned över den lummiga gården. Maten tillagar du på glaskeramikhällen eller i ugnen praktiskt placerad i högskåp. I vardagsrumsdelen strömmar ljuset in från sydväst.

Balkong

Njut av eftermiddags- och kvällssol i ditt alldeles egna uterum. På din trivsamma balkong finns plats för både AW med vännerna och middag med familjen.

Sovrum 1

Kasta dig i dubbelsängen efter en lång arbetsdag. I ditt nya sovrum finns en stor klädkammare där du i lugn och ro kan sortera såväl skjortor som träningskläder.

Sovrum 2

Cykel-, arbets- eller barnrum? Det mindre sovrummet går att anpassa efter intresse och behov.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.