Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

21204, 1 Rum, 34 m²

Lummig trädgårdskänsla och gemensam odling

I ditt nya grannskap möts du och de andra boende kring era gemensamma odlingar – det är som att komma hem till en lummig trädgård. Gårdens växthus är en självklar samlingspunkt.

Du har precis kommit hem från att ha klarat av alla ärenden i Skärholmen centrum – med ett av Sveriges största shoppingcenter intill är det en lätt match att bocka av sakerna på din att göra-lista. Väl hemma byts pulsen i centrum snabb ut mot lugnet i din egen vrå av världen. Det är lätt att förstå att du vill tillbringa mycket tid i ditt nya hem, men om du för en kort stund vill vidga vyerna finns buss alldeles utanför porten och Sätras tunnelbanestation på kort promenadavstånd.

Hall

Välkommen, kliv in i ditt nya hem och häng av dig till vänster i den stora garderoben med skjutdörrar. Hoppa ur skorna på det klinkrade golvet som stoppar smuts och fortsätt in i lägenheten. Du slås av hur ljus den är och hur mycket förvaring som finns: ytterligare en garderob, linneskåp och rymligt städskåp i köket.

Badrum

Vik av till höger för att tvätta händerna efter långpromenaden i naturreservatet alldeles intill. Titta upp i taket och notera hur de diskret infällda spotlightsen låter ljuset falla över den stilrena badrumsinredningen. Nappa åt dig en handduk från den uppvärmda handdukstorken och fundera på om du ska ta en varm dusch eller sätta igång en tvättmaskin.

Kök

Magen börjar muttra. Du viker av till köksdelen till vänster och öppnar din kombinerade kyl och frys för att se om det finns något gott att laga till. Det blir en fluffig omelett som du svänger ihop på ett kick tack vare den sprillans nya glaskeramikhällen. På din arbetsbänk står tillbehören på rad och väntar på att användas: chiliflingor och tomater från egen odling ute på balkongen.

Balkong

Det är fortfarande varmt och soligt ute, så du bestämmer dig för att äta ute på din elva kvadratmeter stora balkong. Loungefåtöljen lockar inbjudande och du blir kvar länge, byter några ord med grannen nere på gården som undrar om du vill komma ner och fixa lite i ert gemensamma växthus.

Vardagsrum

Det börjar skymma och du flyttar inomhus, sätter dig skönt tillrätta i soffan och tittar ut över ditt hörn av världen. Slås av hur fint köket knyts ihop med vardagsrummet och den lilla alkoven tack vare den genomgående ekparketten och väggarnas ljusa, lugna färgsättning. Fortfarande sent på dagen kommer mycket ljus in genom tre fönster och den glasade balkongdörren. Tänk att den här lägenheten blev din.

Hemfakta

Bostad
21204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Månadsavgift
2 646 kr
Pris per m²
49 853 kr
Pris
1 695 000 kr
Inflytt från
Augusti 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY