Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Den mysiga balkongen med odlingsmöjligheter

Ta emot vänner och familj i din charmiga tvåa med stilrena detaljer och öppna ytor för umgänge. I ditt nya hem bor du nära både skog och vatten, samtidigt du har shopping och puls på nära avstånd.

I anrika miljöer kring Sätra gård hittar du din nya tvåa.  Här finns naturreservat och möjlighet till bad och motion. I grannskapets gemensamma växthus kan du odla efter behag tillsammans med dina nya grannar. Vill du hålla dig på hemmaplan är det bara att påta i odlingslådorna balkongen.

Hall

Efter löpturen hamnar springskorna på de praktiska klinkerplattorna invid dörren. Jackan hänger du in i den stora skjutdörrsgarderoben som också inrymmer ett städskåp.

Kök och vardagsrum

Några steg in från hallen slås du över luftiga känslan som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar. Här väcks matlagningslusten i det toppmoderna köket med energieffektiva vitvaror. Vill du ha en lugn kväll i soffan är det bara att ta sig över till vardagsrumsdelen, där ljuset strömmar in från två generösa fönster.

Badrum

Inget mer spring till tvättstugan! Äntligen har du en efterlängtad kombimaskin som tar hand om tvätt och tork. Ditt helkaklade badrum bjuder även på en stilren dusch med glasvägg och golv med skön komfortvärme.

Balkong

Slå dig ner i solstolen och njut av din lummiga utsikt med en kaffe i handen. På din nya balkong laddar du med ny energi.

Sovrum

Vid dagens slut tar du dig in i sovrummet och kopplar av i din sköna dubbelsäng. Kläder, skor och småsaker som du inte vill ha framme vilar tryggt i din stora skjutdörrsgarderob.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare