Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21202, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Din egen balkong med kvällssol

I Aronia hittar du denna mysiga tvåa med Sätra naturreservat direkt utanför porten. Häng på balkongen, odla i det gemensamma växthuset eller vila hemma på soffan. Här är valmöjligheterna många.

Med ett naturreservat runt knuten och strandpromenader som leder ända till Liljeholmen är det här ett perfekt boende för motionären. Väl hemma kan du koppla av på balkongen i kvällssol och insupa den friska luften. Vill du ta dig utanför området är det bara att hoppa på bussen som stannar direkt utanför porten eller promenera till tunnelbanan.

Entré och hall

Kom in i entrén och känn dig som hemma. Häng kappan i den rymliga garderoben och låt skorna torka på klinkergolvet vid dörren.

Badrum

Till höger finner du ditt stilrena badrum med vitkaklade väggar och duschhörna med glasvägg. Tvätten överlåter du till den funktionella kombimaskinen.

Kök och vardagsrum

Rakt fram hittar du det välplanerade köket med kombinerad kyl och frys, glaskeramikhäll, arbetsbänk och helintegrerad diskmaskin. Den öppna ytan som binder ihop kök och vardagsrum gör att du enkelt kan inreda efter tycke och smak.

Balkong

Ta en kaffe, slappa i solstolen eller påta i pallkragarna. Din nya balkong är en oas för återhämtning.

Sovrum

I sovrummet finns plats för vila; de vita väggarna och den vackra ekparketten skapar ett lugn tillsammans med ljuset som strömmar in från fönstret. Till höger finns en rymlig garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter.

Hemfakta

Bostad
21202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
47 900 kr
Pris
2 395 000 kr
Inflytt från
Augusti 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY