Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad trea med förvaring

I naturnära Aronia i Sätra finns denna smarta trea med balkong i soligt läge. Här är det enkelt att låta naturen ta plats i livet, samtidigt som du njuter av en luftig lägenhet på 76 kvadratmeter.

Säg hej till din nya trea som passar för såväl par som för den lilla familjen. Här finns ett välutrustat kök för storkok och öppna ytor att leka på. Med skjutdörrsgarderob, klädkammare och vindsförråd löser sig förvaringen av sig själv. Ute på gården finns ett gemensamt växthus med lekplats bredvid.

Hall

Kliv in i din nya trea och möts av en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och utrymme för hallmöbel. Klinkerplattorna invid dörren samlar smuts och grus.

Badrum

Hemma hos dig finns kommod, dusch med glasvägg, toppmodern tvättmaskin och praktisk torktumlare. Allt i ett lättskött och helkaklat badrum.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum binds ihop av den öppna planlösningen och en genomgående ekparkett. Samla familjen i köket och laga storkok med energisnåla vitvaror. På ena sidan finns en glaskeramikhäll och ett högskåp med ugn praktiskt intill. Längs den andra sidan finns diskho och diskmaskin. I vardagsrumsdelen finns hela 24 kvadratmeter för matsal, umgänge och lek.

Balkong

Växterna slingrar sig ut ur balkonglådan upp mot balkongräcket och ger din balkong en grön, lummig inramning. Utemöblerna i hörnet står redo för dagens fika med familj och vänner. Här njuter ni av säker sol hela eftermiddagen och kvällen när vädret är på er sida.

Sovrum 1

Finn lugn och ro mellan svala lakan i ditt ljusa sovrum. Här ryms allt från linne till träningskläder och festklänningar i den stora klädkammaren.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet passar perfekt som barn- och gästrum. Inred med enkel- eller våningssäng, och en byrå med plats för kläder och leksaker.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.