Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerad trea med förvaring

I naturnära Aronia i Sätra finns denna smarta trea med balkong i soligt läge. Här är det enkelt att låta naturen ta plats i livet, samtidigt som du njuter av en luftig lägenhet på 76 kvadratmeter.

Säg hej till din nya trea som passar för såväl par som för den lilla familjen. Här finns ett välutrustat kök för storkok och öppna ytor att leka på. Med skjutdörrsgarderob, klädkammare och vindsförråd löser sig förvaringen av sig själv. Ute på gården finns ett gemensamt växthus med lekplats bredvid.

Hall

Kliv in i din nya trea och möts av en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och utrymme för hallmöbel. Klinkerplattorna invid dörren samlar smuts och grus.

Badrum

Hemma hos dig finns kommod, dusch med glasvägg, toppmodern tvättmaskin och praktisk torktumlare. Allt i ett lättskött och helkaklat badrum.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum binds ihop av den öppna planlösningen och en genomgående ekparkett. Samla familjen i köket och laga storkok med energisnåla vitvaror. På ena sidan finns en glaskeramikhäll och ett högskåp med ugn praktiskt intill. Längs den andra sidan finns diskho och diskmaskin. I vardagsrumsdelen finns hela 24 kvadratmeter för matsal, umgänge och lek.

Balkong

Växterna slingrar sig ut ur balkonglådan upp mot balkongräcket och ger din balkong en grön, lummig inramning. Utemöblerna i hörnet står redo för dagens fika med familj och vänner. Här njuter ni av säker sol hela eftermiddagen och kvällen när vädret är på er sida.

Sovrum 1

Finn lugn och ro mellan svala lakan i ditt ljusa sovrum. Här ryms allt från linne till träningskläder och festklänningar i den stora klädkammaren.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet passar perfekt som barn- och gästrum. Inred med enkel- eller våningssäng, och en byrå med plats för kläder och leksaker.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.