Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den mysiga tvåan med skogen som granne

Välkommen hem till en tvåa som bjuder på öppna ytor, förvaring och ett naturreservat som närmsta granne. I din nya lägenhet bor du endast några minuters cykelväg från ett dopp i Mälaren.

Du känner dig snabbt hemma i denna välplanerade två med charmiga detaljer och öppna ytor. På fritiden njuter du av grönområden och vatten. När staden kallar promenerar du ynka 700 meter till tunnelbanan och hoppar på röda linjen som på 13 minuter tar dig till Hornstull.

Hall

Stäng dörren bakom dig och andas ut i din ytsmarta hall efter en lång dag på jobbet. Jacka, skor och väska ryms i din skjutdörrsgarderob som också innehåller ett praktiskt städskåp.

Badrum

Stilsäker klinker pryder golvet som värmer dina fossingar med komfortvärme under kallare dagar, och de vita kakelväggarna sprider en fräsch och lugnande känsla. I ditt nya badrum finns rum för avkoppling; släng in tvätthögen i kombimaskinen och ta sedan en lång, varm dusch och känn hur ron infinner sig.

Kök och vardagsrum

Med 29 kvadratmeter kök och vardagsrum finns gott om plats för matlagning, mys och häng med vännerna. I köket finns glaskeramikhäll, diskmaskin och energisnål kombinerad kyl och frys.

Balkong

Från köket når du ditt alldeles egna uterum. Här kan du koppla av med en kopp kaffe och god bok, eller varför inte påta i dina odlingslådor med allt från grönsaker till bär.

Sovrum

Öppna skjutdörrsgarderoben och hoppa i mjukiskläderna. I ditt mysiga sovrum kan du koppla av i din stora, sköna säng och blicka ner mot gården genom det stora sovrumsfönstret.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.