Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Den mysiga tvåan med skogen som granne

Välkommen hem till en tvåa som bjuder på öppna ytor, förvaring och ett naturreservat som närmsta granne. I din nya lägenhet bor du endast några minuters cykelväg från ett dopp i Mälaren.

Du känner dig snabbt hemma i denna välplanerade två med charmiga detaljer och öppna ytor. På fritiden njuter du av grönområden och vatten. När staden kallar promenerar du ynka 700 meter till tunnelbanan och hoppar på röda linjen som på 13 minuter tar dig till Hornstull.

Hall

Stäng dörren bakom dig och andas ut i din ytsmarta hall efter en lång dag på jobbet. Jacka, skor och väska ryms i din skjutdörrsgarderob som också innehåller ett praktiskt städskåp.

Badrum

Stilsäker klinker pryder golvet som värmer dina fossingar med komfortvärme under kallare dagar, och de vita kakelväggarna sprider en fräsch och lugnande känsla. I ditt nya badrum finns rum för avkoppling; släng in tvätthögen i kombimaskinen och ta sedan en lång, varm dusch och känn hur ron infinner sig.

Kök och vardagsrum

Med 29 kvadratmeter kök och vardagsrum finns gott om plats för matlagning, mys och häng med vännerna. I köket finns glaskeramikhäll, diskmaskin och energisnål kombinerad kyl och frys.

Balkong

Från köket når du ditt alldeles egna uterum. Här kan du koppla av med en kopp kaffe och god bok, eller varför inte påta i dina odlingslådor med allt från grönsaker till bär.

Sovrum

Öppna skjutdörrsgarderoben och hoppa i mjukiskläderna. I ditt mysiga sovrum kan du koppla av i din stora, sköna säng och blicka ner mot gården genom det stora sovrumsfönstret.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.