Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåan med kvällssol

Njut av lugnet i Aronia i denna mysiga tvåa med balkong. Här kan du ta ett kvällsdopp i Mälaren eller en promenad i naturreservatet. Stockholm city ligger endast 20 minuter bort med tunnelbanan..

I ditt nya hem bor du i ett lugnt och harmoniskt område, precis vid Sätra naturreservat. Vill du hålla dig på hemmaplan kan du odla och umgås med grannarna på gården och i ert gemensamma växthus. Inomhus väntar en härlig öppen yta med kök, vardagsrum och en rymlig balkong med plats för växter och möbler.

Entré och hall

I din nya hall får du överblick över hela lägenheten. Jackan och skorna förvarar du i den stora garderoben till vänster, och till höger skymtar ditt rymliga badrum.

Badrum

Ditt ljusa badrum har vitkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. I ena hörnet finns en dusch med glasvägg som ger ett stilrent intryck. I andra delen av badrummet hittar du en kombinerad tvätt- och torkmaskin som tar väl hand om dina kläder.

Kök och vardagsrum

Hemmets naturliga samlingsplats är den gemensamma ytan med kök och vardagsrum i ett. Här kan du laga måltider med toppmoderna vitvaror, disken tar diskmaskinen hand om.

Balkong

Sänk axlarna och slappna av – på din spatiösa balkong kan du andas ut efter en lång dag på jobbet. Med sina nio kvadratmeter finns det plats för både soffgrupp och utemöbler.

Sovrum

I ditt sovrum finns en generös garderobsvägg som löser förvaringen av allt från kläder och skor till resväskor. Från fönstret blickar du ut över kvarterets lummiga gård.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.