Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den naturnära trean i sydväst

Njut av naturen i denna mysiga trea med närhet till skog och vatten. Här balanseras öppna ytor med två sovrum och mycket förvaring.

Gillar du friluftsliv har Aronia i Sätra mycket att erbjuda. Du bor i utkanten av ett naturreservat och badplats finns bara några minuter bort. Hemma i lägenheten väntar välplanerade ytor med stilrena detaljer och smart förvaring.

Hall

Ställ av skorna på klinkerplattorna invid ytterdörren och häng in jackan i den stora skjutdörrsgarderoben. I din nya hall är förvaring inget problem.

Badrum

Ta en varm dusch i ditt nya, helkaklade badrum efter löprundan i naturreservatet. Släng in träningskläderna i den praktiska tvättmaskinen och torka lakanen i torktumlaren.

Kök och vardagsrum

I ditt toppmoderna kök fixar du lyxiga frukostar och utsökta middagar. Här finns kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll. En lång arbetsbänk löper längs två väggar, och snett ovanför diskhon finns ett trivsamt fönster med lummig utsikt. I vardagsrumsdelen finns stora möjligheter till socialt umgänge eller filmkvällar med familjen.

Balkong

Balkongen är lättmöblerad och trivsamt placerad mot sydväst. Här finns plats för middag med vännerna och odlingslådor med grönsaker och örter.

Sovrum 1

Sov djupt i din dubbelsäng i ditt rymliga, avslappnande sovrum. Förvaring av kläder och prylar löser du med den stora klädkammaren med integrerat linneskåp.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg med det större och bjuder på ljusinsläpp från två fönster med utsikt mot gården. Inred med en mindre säng och skrivbord för kombinerat gäst- och arbetsrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.