Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21003, 2 Rum, 50 m²

I grannskapet Aronia mår du bra

Redan i den välkomnande hallen känner du dig hemma. Du ser ut över lägenheten: ett genomgående ljusinsläpp, ett vardagsrum för familjefest och en uteplats för avkoppling. Här är lätt att må bra.

Det finns så många olika skäl till att det är lätt att ha det bra i Aronia. För några av dina grannar är det närheten till naturen, för andra boende ligger bra kommunikationer åt alla väderstreck på förstaplats. Själv kanske du föll för Skärholmen centrums stora utbud av shopping och restauranger alldeles intill.

Hall

Dina vänner tittar in och du hälsar dem välkomna i den ytsmarta hallen. Det klinkrade entrégolvet fångar snabbt upp gruset från utomhus. Jackor, kappor och ett knippe skor fångas snabbt upp av din stora dubbelgarderob med skjutdörrar. Innanför döljer sig ett städskåp med gott om plats för all din rengöring.

Badrum

Infällda spotlights i taket, helkaklade väggar och klinkrat golv med komfortvärme. Stilren duschhörna och handdukstork – det är inte konstigt om du får lite hotellvibbar att ditt nya badrum. Till hjälp i vardagen har du också en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som väntar på att få ta hand om tvätten. En stadig arbetsbänk är kronan på verket.

Kök

Det är en speciell känsla att få släppa loss kvällens matlagning där ingen har satt sina spår före dig: alla ytor är smart planerade, vitvarorna är i energisnålt toppskick och förvaringen är frikostig. Inredningen och stänkskyddet går i ljusa toner och samspelar fint med den stilrena köksbänken.

Vardagsrum

Det spelar ingen roll om det är dags för långfilmsmarathon eller mellokväll – i det rymliga vardagsrummet samlar du vännerna utan trängsel. Den öppna planlösningen och genomgående ekparkett gör rummet lättmöblerat och skapar en fin brygga till köket. Låt myset med dina nära börja.

Sovrum

Med lugnt läge i huset är det lätt att komma till ro i det välplanerade sovrummet. Här möblerar du efter eget behov – det finns plats för dubbelsäng och nattduksbord eller enkelsäng och arbetsplats. En dubbelgarderob med skjutdörrar och linneskåp sväljer allt från favorittröjorna och ridstövlarna till örngott och badlakan.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet når du din uteplats – som gjord för att njuta av en ljum sommarkväll eller skapa en egen odlingshörna. Här har du plats för både matgrupp och utesoffa – slå dig ner med en god bok i ditt eget hörn av världen.

Hemfakta

Bostad
21003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY