Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 50 m², Lägenhet 21002

Beskrivning

Lummig uteplats mitt i det gröna

Grönområden, vatten och närhet till stan. I denna rymliga tvåa med uteplats får du allt på en och samma gång. Välkommen hem till en drömlägenhet med öppna ytor och plats för förvaring.

Här kan du äta middag på uteplatsen, odla i det gemensamma växthuset eller ta en springtur i skogen som du avslutar med ett dopp i Mälaren. I ditt nya hem befinner du dig mitt i natursköna områden, samtidigt som du har tunnelbanan på behagligt promenadavstånd. Känner du för att trampa till jobbet finns dessutom ett ordentligt cykelförråd.

Entré och hall

Välkommen hem till din hall med en stor garderob som rymmer både ytterkläder och städskåp. Klinkerplattorna vid dörren hindrar smuts och grus från att ta sig in i lägenheten.

Badrum

Till höger från hallen hittar du ditt rymliga badrum, inrett med elegant klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Tvätt och tork kan du överlåta till den praktiska kombinationsmaskinen.

Kök och vardagsrum

Laga mat i köket samtidigt som du hänger med vännerna i vardagsrummet – i ditt nya hem förenas kök och vardagsrum till en enda stor yta att umgås på.

Uteplats

Hemmets stora uteplats är som gjord för middag med vännerna och egna odlingar. Här kan du inta morgonkaffet eller varva ner efter en lång dag på jobbet. Allt med en lugnande utsikt över den intilliggande skogen.

Sovrum

I ditt sovrum finns plats för personlig inredning och en rymlig säng. I den stora garderobsväggen kan du organisera kläder och skor, och förvara sådant du inte vill ha framme.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.