Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21002, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Lummig uteplats mitt i det gröna

Grönområden, vatten och närhet till stan. I denna rymliga tvåa med uteplats får du allt på en och samma gång. Välkommen hem till en drömlägenhet med öppna ytor och plats för förvaring.

Här kan du äta middag på uteplatsen, odla i det gemensamma växthuset eller ta en springtur i skogen som du avslutar med ett dopp i Mälaren. I ditt nya hem befinner du dig mitt i natursköna områden, samtidigt som du har tunnelbanan på behagligt promenadavstånd. Känner du för att trampa till jobbet finns dessutom ett ordentligt cykelförråd.

Entré och hall

Välkommen hem till din hall med en stor garderob som rymmer både ytterkläder och städskåp. Klinkerplattorna vid dörren hindrar smuts och grus från att ta sig in i lägenheten.

Badrum

Till höger från hallen hittar du ditt rymliga badrum, inrett med elegant klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Tvätt och tork kan du överlåta till den praktiska kombinationsmaskinen.

Kök och vardagsrum

Laga mat i köket samtidigt som du hänger med vännerna i vardagsrummet – i ditt nya hem förenas kök och vardagsrum till en enda stor yta att umgås på.

Uteplats

Hemmets stora uteplats är som gjord för middag med vännerna och egna odlingar. Här kan du inta morgonkaffet eller varva ner efter en lång dag på jobbet. Allt med en lugnande utsikt över den intilliggande skogen.

Sovrum

I ditt sovrum finns plats för personlig inredning och en rymlig säng. I den stora garderobsväggen kan du organisera kläder och skor, och förvara sådant du inte vill ha framme.

Hemfakta

Bostad
21002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
43 900 kr
Pris
2 195 000 kr
Inflytt från
Augusti 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY