Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Lev lite grönare i lummiga kvarter

Här bor du i omgivningar som uppmuntrar till ett grönare liv. Med närhet till Sätraskogen och ett växthus på innergården kan du njuta av skogsluft och bjuda vänner och familj på egenodlade grönsaker.

Välkommen till ett hem med naturen direkt utanför fönstret. Här växer superbäret aronia runt knuten och i växthuset kan du odla din egen ekologiska mat. Från bostaden är det promenadavstånd till tunnelbanans röda linje som tar dig till Hornstull på 13 minuter eller T-centralen på 22 minuter. Du hittar också flera närliggande köpcentrum bara en cykeltur bort.

Entré och hall

Stig in i en rymlig hall med gott och plats för förvaring. Här finns ett vackert och praktiskt klinkergolv innan ekparketten tar över. Från hallen möts du av den öppna planlösningen och mycket ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck.

Kök och vardagsrum

I köket hittar du energismarta vitvaror som förenklar vardagslivet. Den öppna planlösningen möjliggör att prata med dina gäster i vardagsrummet samtidigt som du lagar mat. Från vardagsrummet kan du också öppna upp till den mysiga uteplatsen där lummiga buskar ger avskildhet och insynsskydd.

Stora sovrummet

I stora sovrummet har du gott om plats för en rymlig säng och din personliga inredning. Här finns djupa garderober med inbyggda skjutdörrar som ger plats för mycket förvaring och ett stort fönster som ger härligt ljusinsläpp under dagtid.

Sovrum 2 och 3

På varsin sida av det stora sovrummet finns två rum som passar bra som gästrum, arbetsrum eller barnrum. Här kan du inreda efter dina behov och sätta din personliga prägel på hemmet.

Badrum

Här bor du med ett badrum som utstrålar nytt och fräscht. Här kan du borsta tänderna med fötterna på klinkrat värmegolv och tvätta och torktumla dina kläder i energisnåla maskiner.

Uteplats

På uteplatsen finns din egen lilla oas där du kan njuta av din frukost, fika eller middag utomhus. Här finns också gott om plats för pallkragar eller odlingslådor för dig som vill odla direkt utanför dörren. Från uteplatsen har du nära till föreningens gård och gemenskap med dina grannar.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare