Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Med himlen som närmaste granne

Du har kommit hem nu. Det känns redan när du står i hallen och ser ut över lägenheten – ett genomgående ljusinsläpp, ett vardagsrum för familjefest och ett uterum för avkoppling.

På din stora balkong är det lätt att dröja sig kvar. Här finns plats för både utemöbler och egen odling. Du bestämmer vad du ska bjuda vännerna på – ekologiska tomater, söt paprika eller rivig chili.

Hall

Hallen tar inte onödigt med yta i anspråk men är så smart planerad att den med god marginal tar hand om all förvaring utan att det känns trångt. Det här är nyproduktion när det är som bäst – stor platsbyggd garderob, pålitlig säkerhetsdörr och klinkrat golv som fångar upp ytterskornas avtryck. Välkommen in.

Badrum

Om du längtar efter ett badrum som uppfyller höga krav på både form och funktion har du kommit rätt. Här väntar en energisnål kombimaskin på att ta hand om tvätten. Den stilrena badrumsinredningen består av kommod och rymligt badrumsskåp. Passa på och låt fötterna njuta av komfortvärmen från det klinkrade golvet.

Kök

Hämtmat från Skärholmen centrum på cykelavstånd eller trerätters till middag – oavsett vad du väljer står det välplanerade köket redo att göra måltiden till en fest. Här väntar en praktisk arbetsbänk med generösa ytor, rymliga väggskåp, glaskeramikhäll och ugn av bästa kvalitet. Slå dig ner vid matplatsen och njut av ljusinsläppet från fönstret bredvid. Gör enkelt plats för många matgäster genom att ställa matbordets långsida längs med väggen.

Sov- och vardagsrum

I ditt kombinerade vardags- och sovrum är det lätt att komma till ro. Den genomgående mattlackade ekparketten och väggarnas ljusa färg hjälper till att sätta ett lugnt intryck. Ytorna är lättmöblerade och alkovdelen gör att sängen kan få en given, avskild vrå.

Balkong

På den grönskande gården kan du spendera helgen i växthuset eller samlas vid den gemensamma grillen tillsammans med grannarna. Sedan kan det vara skönt att gå hem till sin egen prunkande oas med himlen som tak. Du når balkongen direkt från vardagsrummet och på de elva kvadratmetrarna ryms allt från avkopplande utemöbler till egna odlingar.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.