Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

11404, 1 Rum, 34 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Med himlen som närmaste granne

Du har kommit hem nu. Det känns redan när du står i hallen och ser ut över lägenheten – ett genomgående ljusinsläpp, ett vardagsrum för familjefest och ett uterum för avkoppling.

På din stora balkong är det lätt att dröja sig kvar. Här finns plats för både utemöbler och egen odling. Du bestämmer vad du ska bjuda vännerna på – ekologiska tomater, söt paprika eller rivig chili.

Hall

Hallen tar inte onödigt med yta i anspråk men är så smart planerad att den med god marginal tar hand om all förvaring utan att det känns trångt. Det här är nyproduktion när det är som bäst – stor platsbyggd garderob, pålitlig säkerhetsdörr och klinkrat golv som fångar upp ytterskornas avtryck. Välkommen in.

Badrum

Om du längtar efter ett badrum som uppfyller höga krav på både form och funktion har du kommit rätt. Här väntar en energisnål kombimaskin på att ta hand om tvätten. Den stilrena badrumsinredningen består av kommod och rymligt badrumsskåp. Passa på och låt fötterna njuta av komfortvärmen från det klinkrade golvet.

Kök

Hämtmat från Skärholmen centrum på cykelavstånd eller trerätters till middag – oavsett vad du väljer står det välplanerade köket redo att göra måltiden till en fest. Här väntar en praktisk arbetsbänk med generösa ytor, rymliga väggskåp, glaskeramikhäll och ugn av bästa kvalitet. Slå dig ner vid matplatsen och njut av ljusinsläppet från fönstret bredvid. Gör enkelt plats för många matgäster genom att ställa matbordets långsida längs med väggen.

Sov- och vardagsrum

I ditt kombinerade vardags- och sovrum är det lätt att komma till ro. Den genomgående mattlackade ekparketten och väggarnas ljusa färg hjälper till att sätta ett lugnt intryck. Ytorna är lättmöblerade och alkovdelen gör att sängen kan få en given, avskild vrå.

Balkong

På den grönskande gården kan du spendera helgen i växthuset eller samlas vid den gemensamma grillen tillsammans med grannarna. Sedan kan det vara skönt att gå hem till sin egen prunkande oas med himlen som tak. Du når balkongen direkt från vardagsrummet och på de elva kvadratmetrarna ryms allt från avkopplande utemöbler till egna odlingar.

Hemfakta

Bostad
11404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY