Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Praktisk trea i soligt läge

Njut av solen på din mysiga balkong och bjud hem vännerna på söndagsmiddag. I din nya trea med öppen planlösning och mycket förvaring finns gott om plats för umgänge och skratt..

Välkommen hem till din rymliga trea med en naturlig utomhusförlängning i form av en nio kvadratmeter stor balkong. Inredningen präglas av ljusa färger och stilrena material. Runt knuten har du Sätra naturreservat, och några minuter bort ligger närmsta tunnelbana som tar dig in till Hornstull på 13 minuter.

Hall

Hallen välkomnar dig med praktiska klinkerplattor som hindrar smuts och grus från att nöta på den vackra ekparketten. Till vänster hittar du en stor praktisk skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp.

Badrum

Rakt fram från hallen ligger ditt bekväma badrum med helkaklade, vita väggar. Längs ena väggen löper en bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Längst in finns en dusch med glasvägg.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum bjuder på ljusa väggar och en ekparkett som skapar ett vackert sammanhang mellan rummen. Köksdelen präglas av energisnåla och toppmoderna vitvaror och lättskötta material. Här kan du laga storslagna middagar utan problem. I vardagsrumsdelen finns plats för en stor soffgrupp och bord för kvällshäng och sällskapsspel.

Balkong

Koppla av och ladda med D-vitamin på din härliga balkong som vetter ut mot gatan och kvarteret mittemot. Här finns plats för både odlingslådor och solstolar.

Sovrum 1

I det stora sovrummet finner du lugn och ro. Inred med en stor dubbelsäng och nattduksbord. Sortera kläderna i den spatiösa klädkammaren som också rymmer linneskåp.

Sovrum 2

Det andra sovrummet rymmer en mindre säng och ett skrivbord för den som vill kombinera gäst- och arbetsrum.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.