Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 34 m², Lägenhet 11304

Beskrivning

Nära till allt: från grönområden till shoppingcentrum

Om du ena dagen är intresserad av fullfjädrat friluftsliv och andra dagen vill shoppa loss till klockan sent är Aronia något som passar dig. Du behöver inte välja – här är nära till allt.

Ett nära samband mellan rummen, smart planering och generösa ljusinsläpp. Det är bara några av skälen till att du kommer att trivas i ditt nya hem. Stig in.

Hall

Friluftsmänniskan i dig har precis varit ute på en långpromenad i Sätraskogens naturreservat. Shoppingpersonen kanske nyss har kommit hem från Skärholmens 88 butiker i närheten. Oavsett vilket så finns plats att hänga av sig såväl uteutrustning som nyinköpta fynd i hallgarderoben – den sväljer det mesta. Din smarta hall ger en välkomnande känsla.

Kök, vardagsrum och sovrum

Har du vänner över behöver du inte vara rädd att missa vad som sägs i soffan medan du gör i ordning middagen: köksdelen går harmoniskt över till det kombinerade vardags- och sovrummet. Den genomgående ljusa färgsättningen och det mattlackade ekparkettgolvet bidrar till en luftig och sammanhållen rumskänsla. Här får du det lätt att möblera – den största utmaningen blir att bestämma hur favorittavlorna ska hänga.

Balkong

Förläng sommarkvällarna och tänj på gränsen mellan ute och inne på din stora balkong. Njut – slå dig ner i din egen utesoffa med en bra bok eller låt dina gröna fingrar ta hand om tomatplantorna du drivit upp. Vill du odla ännu mer finns ett gemensamt växthus på gården där du kan träffa grannarna och utbyta kunskaper.

Badrum

Vitt, lättstädat och fräscht med stilrena materialval och yteffektiv inredning. Här får du spakänsla på hemmaplan tack vare helkaklade väggar, infällda spotlights och komfortvärme från det klinkrade golvet. Använda badlakan torkar snabbt på handdukstorken precis intill badkaret. Gör dig redo att njuta.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.