Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

11303, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

Aronia – ett grönt och hållbart grannskap

Här bor du Svanenmärkt – redan på ritbordet var Aronia ett grönt projekt. Det hållbara tänket går igenom allt från cykelförråden och miljöstugorna med sedumtak till laddningsplatsen för elbilar.

Direkt utanför din port ligger Sätraskogens naturreservat med ängar, granskog, ekbackar och fantastiska vyer över Mälaren. Här når du en strandpromenad som tar dig till Vårberg eller Liljeholmen. Passa på och njut av Sätrastrandsbadet med sin långa, fina sandstrand alldeles intill ett område med klippor och gräs.

Hallen

Stäng säkerhetsdörren bakom dig med en trygg duns, ställ ner väskan på golvet efter en lång dag på jobbet. Parkera skorna på det klinkrade entrégolvet, sänk axlarna och häng upp jackan i din rymliga garderob med skjutdörrar. Titta ut över din vrå i världen. Du är hemma nu.

Badrum

Ladda om batterierna med en avkopplande stund i badrummets fräscha duschhörna. Nappa åt dig ett badlakan från handdukstorken intill och skäm bort fötterna på det klinkrade golvet med komfortvärme. Takets infällda spotlights låter ljuset falla över den stilrena inredningen och din kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Nu kan du starta om.

Sovrum

Väl ute ur badrummet, ta några kvicka steg runt hörnet och in till höger. Slink in i ditt rofyllda sovrum som ligger i en lugn del av huset. Öppna skjutdörrsgarderoben – här får det mesta plats har du märkt – och hoppa i dina skönaste hemmakläder. Din dubbelsäng ser inbjudande ut för en tupplur men det får vänta.

Kök

Du strosar ut i köket, öppnar den energisnåla kylen och frysen och kikar efter något gott att svänga ihop till middag. Det får bli en snabb omelett tillagad på glaskeramikhällen och serverad med tomater och späd sallad från föreningens gemensamma växthus nere på gården. Du slår dig ner vid din matplats alldeles intill fönstret och slås av hur fint det var att du valde att bo just här.

Vardagsrum

Middagstallriken stoppar du in i den sprillans nya diskmaskinen för att sedan krypa upp i din stora soffa i vardagsrummet. När du flyttade in slogs du av hur rummets planering och de öppna ytorna gjorde det så lätt att möblera. Ikväll blir det en lugn film men häromdagen bjöd du in tio vänner på fest utan att det kändes trångt.

Balkong

Innan det är dags att sova går du ut på balkongen och tittar till dina odlingar. Här har du drivit upp både örter, cocktailtomater, gurka och chili. Det blir fint till morgondagens hemmagjorda gazpacho.

Hemfakta

Bostad
11303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Inflytt från
September 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY