Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11302, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

Öppen tvåa med smart förvaring

Den här charmiga och praktiska tvåan i Aronia bjuder på mycket förvaring och öppna ytor för umgänge. Här har du även en balkong med kvällssol och närhet till skog och bad.

Ditt nya hem präglas av lättskötta material och smålyxiga detaljer. I både hall och sovrum finns goda förvaringsmöjligheter vilket gör att du enkelt kan hålla det rent och snyggt. På så sätt får du mer tid över till annat, som att upptäcka det intilliggande naturreservatet eller bara slappna av i din egen gröna oas – balkongen.

Entré och hall

Direkt till vänster i hallen har du stora förvaringsmöjligheter i form av en stor garderob med skjutdörrar. Utöver den vackra ekparketten finns klinkerplattor vid dörren som hindrar smuts och grus från att komma in i lägenheten.

Badrum

I anslutning till hallen finns ditt helkaklade och smålyxiga badrum, med duschvägg och kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Kök och vardagsrum

Ditt nya hem har en öppen planlösning som ger ett stort, gemensamt utrymme för matlagning, fritid och umgänge. I köket finns energisnåla och fräscha vitvaror som kombinerad kyl och frys och integrerad diskmaskin. Den mysiga vardagsrumsdelen präglas av ett generöst ljusinsläpp med fönster som vetter mot två väderstreck.

Balkong

Ge utlopp för dina gröna fingrar på din spatiösa balkong. Här kan du odla i pallkragar och samtidigt få plats med utemöbler för middagar i kvällssolen.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet hittar du ditt sovrum. Här finns gott om förvaring för både kläder och väskor i den stora garderobsväggen med skjutdörrar.

Hemfakta

Bostad
11302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
51 900 kr
Pris
2 595 000 kr
Inflytt från
September 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY