Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen tvåa med smart förvaring

Den här charmiga och praktiska tvåan i Aronia bjuder på mycket förvaring och öppna ytor för umgänge. Här har du även en balkong med kvällssol och närhet till skog och bad.

Ditt nya hem präglas av lättskötta material och smålyxiga detaljer. I både hall och sovrum finns goda förvaringsmöjligheter vilket gör att du enkelt kan hålla det rent och snyggt. På så sätt får du mer tid över till annat, som att upptäcka det intilliggande naturreservatet eller bara slappna av i din egen gröna oas – balkongen.

Entré och hall

Direkt till vänster i hallen har du stora förvaringsmöjligheter i form av en stor garderob med skjutdörrar. Utöver den vackra ekparketten finns klinkerplattor vid dörren som hindrar smuts och grus från att komma in i lägenheten.

Badrum

I anslutning till hallen finns ditt helkaklade och smålyxiga badrum, med duschvägg och kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Kök och vardagsrum

Ditt nya hem har en öppen planlösning som ger ett stort, gemensamt utrymme för matlagning, fritid och umgänge. I köket finns energisnåla och fräscha vitvaror som kombinerad kyl och frys och diskmaskin. Den mysiga vardagsrumsdelen präglas av ett generöst ljusinsläpp med fönster som vetter mot två väderstreck.

Balkong

Ge utlopp för dina gröna fingrar på din spatiösa balkong. Här kan du odla i pallkragar och samtidigt få plats med utemöbler för middagar i kvällssolen.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet hittar du ditt sovrum. Här finns gott om förvaring för både kläder och väskor i den stora garderobsväggen med skjutdörrar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.