Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Öppen tvåa med smart förvaring

Den här charmiga och praktiska tvåan i Aronia bjuder på mycket förvaring och öppna ytor för umgänge. Här har du även en balkong med kvällssol och närhet till skog och bad.

Ditt nya hem präglas av lättskötta material och smålyxiga detaljer. I både hall och sovrum finns goda förvaringsmöjligheter vilket gör att du enkelt kan hålla det rent och snyggt. På så sätt får du mer tid över till annat, som att upptäcka det intilliggande naturreservatet eller bara slappna av i din egen gröna oas – balkongen.

Entré och hall

Direkt till vänster i hallen har du stora förvaringsmöjligheter i form av en stor garderob med skjutdörrar. Utöver den vackra ekparketten finns klinkerplattor vid dörren som hindrar smuts och grus från att komma in i lägenheten.

Badrum

I anslutning till hallen finns ditt helkaklade och smålyxiga badrum, med duschvägg och kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Kök och vardagsrum

Ditt nya hem har en öppen planlösning som ger ett stort, gemensamt utrymme för matlagning, fritid och umgänge. I köket finns energisnåla och fräscha vitvaror som kombinerad kyl och frys och diskmaskin. Den mysiga vardagsrumsdelen präglas av ett generöst ljusinsläpp med fönster som vetter mot två väderstreck.

Balkong

Ge utlopp för dina gröna fingrar på din spatiösa balkong. Här kan du odla i pallkragar och samtidigt få plats med utemöbler för middagar i kvällssolen.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet hittar du ditt sovrum. Här finns gott om förvaring för både kläder och väskor i den stora garderobsväggen med skjutdörrar.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.