Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trean med balkong i drömläge

Tre trappor upp i anrika miljöer kring Sätra gård ligger denna ljusa trea med öppen planlösning och mycket förvaring. Ta en springtur i skogen eller ett dopp i Mälaren – här bor du i ett med naturen.

Din nya trea är lättskött och bekväm med stilrena detaljer. På den soliga balkongen bjuder du in till långa middagar med vänner och familj, som ni sedan avslutar i den rymliga ytan som utgör kök och vardagsrum. När naturen kallar finns skog och bad nära till hands.

Hall

Med en stor skjutdörrsgarderob i hallen finns plats för både dina och gästernas ytterkläder. Rakt fram hittar du badrummet, och till vänster breder resten av lägenheten ut sig.

Badrum

Längs den ena väggen i det helkaklade badrummet går en bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare undertill. Längst in hittar du en dusch med stilren duschvägg som skyddar rummet mot vattenstänk.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är utrustad med energisnåla vitvaror och har en öppen planlösning ut mot matplats och vardagsrum. Solen strömmar in från två väderstreck genom de stora fönstren, och balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet utomhus.

Balkong

Njut av solens varma strålar på din alldeles egna uteservering. Här finns plats för en skön fåtölj för morgonkaffet och utemöbler för söndagsmiddagen.

Sovrum 1

I det stora sovrummet finns plats för dubbelsäng och dubbla nattygsbord. I klädkammaren på tre kvadratmeter sorterar du veckans alla kläder och förvarar sådant du inte vill ha framme.

Sovrum 2

Ditt extra sovrum kan du använda efter tycke, smak och livssituation. Kanske blir det arbetsrum, eller varför inte ett bibliotek? Eller helt enkelt ett sovrum för familjens allra yngsta medlemmar.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare