Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 34 m², Lägenhet 11204

Beskrivning

Ljuset hälsar dig välkommen

Sätt nyckeln i din ytterdörr, stig in på det klinkrade hallgolvet, häng av dig jackan i den stora garderoben med skjutdörrar. Du är hemma nu. Välkommen.

Ditt nya grannskap är grönt – från planeringsstadium till genomförande. Resultatet njuter du bäst av med grannarna i det gemensamma växthuset. Cykelhusen och miljöstationerna med sedumtak bidrar också fint till tanken om hållbarhet på lång sikt.

Hall

Så snart du klivit innanför dörren sänker sig lugnet. Du lämnar dagen bakom dig, hänger av dig jackan i dubbelgarderoben och tittar ut över din egen vrå av världen. Det är så här det ska kännas att vara hemma. Stig in.

Badrum

Det kanske är de helkaklade vita väggarna eller de infällda spotlightsen som skapar känslan av ett spa på hemmaplan – eller kanske det sobert mörkklinkrade golvet med komfortvärme. Badrumsinredningen hjälper till att förhöja det redan stilrena intrycket. För att underlätta i vardagen står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare redo att ta hand om dina använda kläder och du slipper springet upp och ner i en tvättstuga.

Kök

Du har precis varit och handlat, antingen på ICA Nära som ligger ett par minuter bort eller så har du shoppat loss i Skärholmen centrum på cykelavstånd med stort utbud av mataffärer från världens alla hörn. Delikatesserna lägger du in den kombinerade kylen och frysen för att sedan laga till på glaskeramikhällen eller ugnen. Skulle du stöka till det under matlagningen finns städskåpet alldeles intill. Njut av måltiden vid matplatsen med fint ljusinsläpp från fönstret ut mot balkongen.

Sov- och vardagsrum

Köksdelen går sömlöst över i det kombinerade sov- och vardagsrummet på 17 kvadratmeter. Här flödar ljuset in tack vare långsidans stora insläpp från tre fönster och den glasade balkongdörren. Ditt nya hem välkomnar varmt sociala sammanhang – är kvällen ljum kan ni samlas och njuta ute på den stora balkongen med plats både för egna odlingar och sittgrupp.

Förvaring

Förutom den stora garderoben med skjutdörrar i hallen har din nya lägenhet ytterligare en garderob och ett linneskåp som löser de flesta förvaringsutmaningar. Skulle du behöva ännu mer utrymme har varje lägenhet ett eget vindsförråd att förvara sakerna i.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.