Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11204, 1 Rum, 34 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Ljuset hälsar dig välkommen

Sätt nyckeln i din ytterdörr, stig in på det klinkrade hallgolvet, häng av dig jackan i den stora garderoben med skjutdörrar. Du är hemma nu. Välkommen.

Ditt nya grannskap är grönt – från planeringsstadium till genomförande. Resultatet njuter du bäst av med grannarna i det gemensamma växthuset. Cykelhusen och miljöstationerna med sedumtak bidrar också fint till tanken om hållbarhet på lång sikt.

Hall

Så snart du klivit innanför dörren sänker sig lugnet. Du lämnar dagen bakom dig, hänger av dig jackan i dubbelgarderoben och tittar ut över din egen vrå av världen. Det är så här det ska kännas att vara hemma. Stig in.

Badrum

Det kanske är de helkaklade vita väggarna eller de infällda spotlightsen som skapar känslan av ett spa på hemmaplan – eller kanske det sobert mörkklinkrade golvet med komfortvärme. Badrumsinredningen hjälper till att förhöja det redan stilrena intrycket. För att underlätta i vardagen står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare redo att ta hand om dina använda kläder och du slipper springet upp och ner i en tvättstuga.

Kök

Du har precis varit och handlat, antingen på ICA Nära som ligger ett par minuter bort eller så har du shoppat loss i Skärholmen centrum på cykelavstånd med stort utbud av mataffärer från världens alla hörn. Delikatesserna lägger du in den kombinerade kylen och frysen för att sedan laga till på glaskeramikhällen eller ugnen. Skulle du stöka till det under matlagningen finns städskåpet alldeles intill. Njut av måltiden vid matplatsen med fint ljusinsläpp från fönstret ut mot balkongen.

Sov- och vardagsrum

Köksdelen går sömlöst över i det kombinerade sov- och vardagsrummet på 17 kvadratmeter. Här flödar ljuset in tack vare långsidans stora insläpp från tre fönster och den glasade balkongdörren. Ditt nya hem välkomnar varmt sociala sammanhang – är kvällen ljum kan ni samlas och njuta ute på den stora balkongen med plats både för egna odlingar och sittgrupp.

Förvaring

Förutom den stora garderoben med skjutdörrar i hallen har din nya lägenhet ytterligare en garderob och ett linneskåp som löser de flesta förvaringsutmaningar. Skulle du behöva ännu mer utrymme har varje lägenhet ett eget vindsförråd att förvara sakerna i.

Hemfakta

Bostad
11204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Månadsavgift
2 646 kr
Pris per m²
49 853 kr
Pris
1 695 000 kr
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY