Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Gröna ytor nära röda linjen

Här bor du nära bra kommunikationer: direkt utanför porten stannar bussen och går du 700 meter längre når du röda linjen som tar dig till Hornstull på 13 minuter.

När du besöker grannskapet Aronia för första gången är det många intryck som konkurrerar om din uppmärksamhet. Många detaljer vittnar om att det här är ett område planerat med omtanke. Det är lätt att fastna med blicken vid de sedumklädda taken på cykelhusen och miljöstugorna eller dröja sig kvar vid det gemensamma växthuset på gården.

Hall

Det känns i magen när du har hittat hem. Sådan är känslan när du sätter nyckeln i din säkerhetsdörr och stiger in i din smart planerade hall. Du ställer skorna på det klinkrade entrégolvet och hänger av dig jackan i skjutdörrsgarderoben. Välkommen in.

Badrum

Glänta på dörren till ditt helkaklade badrum, titta upp på de infällda spotlightsen i taket och känn komfortvärmen under dina fötter. Här har du ditt eget hemmaspa på koncentrerade kvadrat. Nu slipper du äntligen springet upp och ner till tvättstugan – en kombinerad tvättmaskin och torktumlare bara väntar på att tas i användning.

Kök och matplats

Om du gillar att laga mat och samla vännerna har du kommit rätt. Kök, matplats och vardagsrum tar tillsammans upp hela 29 kvadratmeter att umgås på. En rejäl arbetsbänk underlättar kokkonsten och dina vitvaror är både av hög kvalitet och energisnåla: kombinerad kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll med ugn. Det fina ljusinsläppet kommer från fönstret intill matplatsen.

Vardagsrum

Efter middagen fortsätter kvällen tillsammans – bara att röra er från matplatsen direkt till vardagsrummets lättmöblerade kvadrat. Här finns bra med plats för favoritfåtöljerna och älsklingssoffan. Dina väggar är stilsäkert ljusa och parketten är i mattlackad ek.

Balkong

Från vardagsrummet når du din tilltagna balkong. Här har du plats för en matgrupp eller varför inte en loungesoffa att sjunka ner i och njuta av en bra bok. Unna dig att ta hand om egna odlingar – om du inte får behovet stillat i det gemensamma växthuset nere på gården intill.

Sovrum

Det är dags att ta adjö av dagen – så skönt då att ditt sovrum ligger lugnt i huset och ger dig de bästa förutsättningarna för att komma till ro. En dubbelsäng med nattduksbord ryms bra eller en enkelsäng och arbetsplats. Har du samlat på dig många älsklingströjor och favoritaccessoarer ryms de alla i din rymliga garderob.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.