Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

11203, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Gröna ytor nära röda linjen

Här bor du nära bra kommunikationer: direkt utanför porten stannar bussen och går du 700 meter längre når du röda linjen som tar dig till Hornstull på 13 minuter.

När du besöker grannskapet Aronia för första gången är det många intryck som konkurrerar om din uppmärksamhet. Många detaljer vittnar om att det här är ett område planerat med omtanke. Det är lätt att fastna med blicken vid de sedumklädda taken på cykelhusen och miljöstugorna eller dröja sig kvar vid det gemensamma växthuset på gården.

Hall

Det känns i magen när du har hittat hem. Sådan är känslan när du sätter nyckeln i din säkerhetsdörr och stiger in i din smart planerade hall. Du ställer skorna på det klinkrade entrégolvet och hänger av dig jackan i skjutdörrsgarderoben. Välkommen in.

Badrum

Glänta på dörren till ditt helkaklade badrum, titta upp på de infällda spotlightsen i taket och känn komfortvärmen under dina fötter. Här har du ditt eget hemmaspa på koncentrerade kvadrat. Nu slipper du äntligen springet upp och ner till tvättstugan – en kombinerad tvättmaskin och torktumlare bara väntar på att tas i användning.

Kök och matplats

Om du gillar att laga mat och samla vännerna har du kommit rätt. Kök, matplats och vardagsrum tar tillsammans upp hela 29 kvadratmeter att umgås på. En rejäl arbetsbänk underlättar kokkonsten och dina vitvaror är både av hög kvalitet och energisnåla: kombinerad kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll med ugn. Det fina ljusinsläppet kommer från fönstret intill matplatsen.

Vardagsrum

Efter middagen fortsätter kvällen tillsammans – bara att röra er från matplatsen direkt till vardagsrummets lättmöblerade kvadrat. Här finns bra med plats för favoritfåtöljerna och älsklingssoffan. Dina väggar är stilsäkert ljusa och parketten är i mattlackad ek.

Balkong

Från vardagsrummet når du din tilltagna balkong. Här har du plats för en matgrupp eller varför inte en loungesoffa att sjunka ner i och njuta av en bra bok. Unna dig att ta hand om egna odlingar – om du inte får behovet stillat i det gemensamma växthuset nere på gården intill.

Sovrum

Det är dags att ta adjö av dagen – så skönt då att ditt sovrum ligger lugnt i huset och ger dig de bästa förutsättningarna för att komma till ro. En dubbelsäng med nattduksbord ryms bra eller en enkelsäng och arbetsplats. Har du samlat på dig många älsklingströjor och favoritaccessoarer ryms de alla i din rymliga garderob.

Hemfakta

Bostad
11203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY