Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära tvåa med kvällssol

Två trappor upp i det nya kvarteret Aronia hittar du lugnet i denna välplanerade tvåa. Slå dig ner på balkongen och njut av kvällssolen eller fyll på med energi i skogen intill.

Bosätt dig ett stenkast från naturreservat, småbåtshamn och ridskola. Odla på balkongen eller i det gemensamma växthuset på gården. Ta en promenad i skogen och doppa dig i Mälaren när vädret tillåter. I ditt nya hem lever du i ett med naturen, endast 20 minuter med tunnelbana till city.

Entré och hall

Välkommen hem till din nya hall som nästan aldrig blir stökig eftersom allt ryms i den stora garderoben med skjutdörr. Grus på parketten behöver du inte heller oroa dig för, det tar klinkerplattorna vid dörren hand om.

Badrum

Ta en dusch i ditt nya och lättstädade badrum, med helkaklade väggar och komfortvarm klinker på golvet. Här finns också en praktisk kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Kök och vardagsrum

Med hjälp av generösa fönster i två väderstreck flödar ljuset in i vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen knyts rummet ihop med köket, där matlagning och umgänge kan kombineras.

Balkong

Några steg från köket når du din stora balkong, som har plats för soffgrupp och odlingslådor. Här kan du njuta av kvällssol och en grön utsikt mot skogen.

Sovrum

Ditt sovrum på tio kvadratmeter har en stor garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Genom sovrumsfönstret blickar du ut mot den lummiga gården.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.