Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Naturnära tvåa med kvällssol

Två trappor upp i det nya kvarteret Aronia hittar du lugnet i denna välplanerade tvåa. Slå dig ner på balkongen och njut av kvällssolen eller fyll på med energi i skogen intill.

Bosätt dig ett stenkast från naturreservat, småbåtshamn och ridskola. Odla på balkongen eller i det gemensamma växthuset på gården. Ta en promenad i skogen och doppa dig i Mälaren när vädret tillåter. I ditt nya hem lever du i ett med naturen, endast 20 minuter med tunnelbana till city.

Entré och hall

Välkommen hem till din nya hall som nästan aldrig blir stökig eftersom allt ryms i den stora garderoben med skjutdörr. Grus på parketten behöver du inte heller oroa dig för, det tar klinkerplattorna vid dörren hand om.

Badrum

Ta en dusch i ditt nya och lättstädade badrum, med helkaklade väggar och komfortvarm klinker på golvet. Här finns också en praktisk kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Kök och vardagsrum

Med hjälp av generösa fönster i två väderstreck flödar ljuset in i vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen knyts rummet ihop med köket, där matlagning och umgänge kan kombineras.

Balkong

Några steg från köket når du din stora balkong, som har plats för soffgrupp och odlingslådor. Här kan du njuta av kvällssol och en grön utsikt mot skogen.

Sovrum

Ditt sovrum på tio kvadratmeter har en stor garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Genom sovrumsfönstret blickar du ut mot den lummiga gården.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.