Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Öppen planlösning med solig balkong

Två trappor upp i Aronia ligger denna trea med öppen planlösning och balkong i sydväst. I ditt nya hem bor du endast en kort cykeltur från Mälaren med tunnelbanan på behagligt promenadavstånd.

Den stora ytan med kök och vardagsrum passar perfekt för middagsbjudningar och barnkalas. Inta efterrätten på balkongen eller ta er ner till den lummiga gården, där grannskapets gemensamma växthus bjuder på nyodlade bär och grönsaker. Avsluta kvällen med en promenad i det närliggande naturreservatet.

Hall

Välkommen hem till din hall som ger en överblick över hela lägenheten. Häng kapporna i den stora skjutdörrsgarderoben och låt skorna torka på klinkerplattorna vid dörren.

Badrum

Helkaklade väggar och klinkergolv, dusch med glasvägg, moderna material, tvättmaskin och torktumlare – ditt nya badrum är både smålyxigt och stilrent, och hjälper dig koppla av i vardagen.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du den stora öppna ytan med både kök och vardagsrum. Kökshörnan är inredd med energismarta vitvaror och lättskötta material. Genom köksfönstret ovanför arbetsbänken blickar du ut över kvarterets grönskande gård. I vardagsrumsdelen strömmar ljuset in från två fönster.

Balkong

Med sol under eftermiddag och kväll blir balkongen snabbt en favoritplats. Här finns utrymme för både utemöbler och odlingslådor.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum bjuder på mycket yta och ett stort fönster med utsikt mot gården. Här finns också en stor klädkammare där du kan förvara allt från jobbskjortor och skor till resväskor.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är något mindre än sovrum 1, utan att för den delen tappa den mysiga känslan. Här finns plats för både säng och byrå, och genom rummets två fönster ser du ut mot den gemensamma gården.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare