Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

En etta med plats för två

Lägenheten är belägen på en trappa. Välkommen till ditt nya hem. Här trivs du direkt från start, stor balkong och helkaklat fräscht badrum. Bara att flytta in, packa upp.

Olika dagar lockar olika typer av aktiviteter och bor du i grannskapet Aronia finns mycket för dig att välja mellan. Om vädret tillåter är det underbart att ge sig ut i skogen och ströva. Andra dagar kanske Skärholmen centrums shopping och Heron Citys filmutbud drar mer.

Hall

Det är något visst med nyproduktion, allt är smart genomtänkt in i minsta detalj. Som det helkaklade entrégolvet som tar hand om dina skor efter joggingturen i Sätraskogen alldeles intill. Förvaringen fixar den stora garderoben med skjutdörrar med råge.

Badrum

Direkt till höger i hallen stiger du in i ditt nya, helkaklade badrum. Dina använda träningskläder tar den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren hand om. Fötterna värmer du på det helklinkrade golvet med komfortvärme.

Sov- och vardagsrum

Lämna hallen och ta ytterligare ett par steg in i ditt hem. Till vänster finns en till garderob och mittemot väntar ett rymligt linneskåp på att få hjälpa dig med förvaringen av lakan och handdukar. Det stora kombinerade sov- och vardagsrummet får in fint med ljus, dels från ett stort dubbelfönster ut mot gatan och dels från fönsterpartiet ut mot balkongen med två fönster – utöver balkongdörren.

Balkong

På balkongens hela elva kvadratmeter har du gott om plats att bjuda vännerna på något svalt i glaset en ljummen sommarkväll. Här finns också plats att möblera för utemiddag.

Kök

Om du tycker om att laga mat har du kommit rätt. På kökets stilrena yta ryms allt du behöver för att kunna fixa till en riktig trerätters till helgen - glaskeramikhäll, ugn och energisnåla vitvaror. Plats för matbord finns vid ett av fönstren ut mot balkongen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare