Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Nära till puls i grönskande grannskap

Bultande puls. Det spelar ingen roll om du föredrar den från storstaden eller din egen som får jobba i motionsspåret runt hörnet: bor du i grannskapet Aronia behöver du inte välja. Välkommen hem.

Du gillar variation men vill samtidigt ha en trygg punkt i ditt liv. Då har du kommit rätt. I din nya lägenhet hittar du lugnet både inomhus och i naturen alldeles intill. Vill du ha mer fart och fläkt väntar Skärholmen centrum en kort cykeltur bort med sitt stora utbud av shopping, restauranger och matbutiker.

Hall

En hall ska vara både välkomnande och praktisk. Så är det här tack vare arkitektens smarta lösningar. När du kliver innanför dörren tar det klinkrade entrégolvet hand om grusiga skor. Din jacka och väska försvinner smidigt in i den stora dubbelgarderoben med skjutdörrar. Där ryms också ett städskåp som håller ordning på rengöringsprodukterna.

Badrum

Direkt från hallen når du ditt sprillans nya badrum. Här finns plats för allt du kan behöva för att vardagen ska flyta på smidigt: en kombinerad tvättmaskin och torktumlare tar hand om dina kläder medan du tar en uppfräschande dusch. När tvätten är klar viker du den på den rejäla arbetsbänken.

Kök

Tänk att få flytta in i ett hem där ingen har använt köket före dig. Den energisnåla kylen och frysen väntar på att du ska fylla den med godsaker och glaskeramikhällen står redo för dina konster vid grytorna. Arbetsbänken löper från vägg till vägg och när middagen är avklarad finns diskmaskinen startklar för att ta hand om tallrikar och glas.

Vardagsrum

Genom den öppna planlösningen går köket över till vardagsrummet. Här finns gott om plats för att samla vännerna till fest. Den mattlackade ekparketten och väggarnas ljusa färgsättning gör att ytorna knyts ihop naturligt. Två stora fönster och balkongens glasdörr släpper in generöst med ljus. Härifrån stiger du ut på din balkong som vetter ut mot husets lugna bakgård. Vinka ner till grannarna som har samlats vid föreningens gemensamma växthus och uteplats.

Sovrum

Från vardagsrummet stiger du in i sovrummet som bjuder på möjlighet till avkoppling med sitt lugna läge i huset. Här finns bra med plats för enkel- eller dubbelsäng. En stor dubbelgarderob med skjutdörrar och linneskåp ser till att dina förvaringsproblem blir ett minne blott.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare