Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11102, 2 Rum, 50 m²

Balkong med grön utsikt

Njut av eftermiddagssolen på din balkong med utsikt över skogen. Denna spatiösa tvåa är perfekt för dig som vill ha öppna ytor för umgänge och samtidigt nära till naturen.

Här lever du i en stor tvåa med mycket förvaring och stilrena material. Det öppna köket och vardagsrummet används flitigt när det vankas fest. När naturen kallar har du skogen och Mälaren på gångavstånd, och kulturhistoriska Sätra gård ligger endast ett stenkast bort.

Entré och hall

Stäng naturen bakom dig och kliv in på klinkergolvet i din hall. Direkt till vänster hittar du en rymlig skjutdörrsgarderob, som rymmer både ytterkläder, skor och träningsväskor.

Badrum

Klinker på golvet och vitkaklade väggar – ditt nya badrum är både lättskött och trivsamt. Bredvid det stilrena handfatet väntar kombimaskinen på nästa tvätt. I hörnet finns en dusch med praktisk glasvägg.

Kök och vardagsrum

De vita väggarna och ekparketten binder ihop kök och vardagsrum till ett enda stort rum. Här finns plats för både middagsbjudningar och fest. I köket blir matlagningen ett nöje med en stilren arbetsbänk och energieffektiva vitvaror. Disken tar den integrerade diskmaskinen hand om.

Balkong

Kliv ut på den stora balkongen och släpp ner axlarna efter en lång arbetsdag. Njut av kvällssolen på din lummiga balkong med utsikt mot skogen intill.

Sovrum

I ditt sovrum infinner sig lugnet. Här fylls ena väggen med en spatiös garderobsvägg med skjutdörrar och på resten av ytan finns gott om plats för en dubbelsäng. Från fönstret blickar du ned mot den grönskande gården.

Hemfakta

Bostad
11102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
47 900 kr
Pris
2 395 000 kr
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY