Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Balkong med grön utsikt

Den här lägenheten finns på en trappa och här kan du njuta av eftermiddagssolen på din balkong och utsikten över skogen. Denna rymliga tvåa är perfekt för dig som vill ha öppna ytor för umgänge och samtidigt nära till naturen.

Här lever du i en stor tvåa med mycket förvaring och stilrena material. Det öppna köket och vardagsrummet används flitigt när det vankas fest. När naturen kallar har du skogen och Mälaren på gångavstånd, och kulturhistoriska Sätra gård ligger endast ett stenkast bort.

Entré och hall

Stäng naturen bakom dig och kliv in på klinkergolvet i din hall. Direkt till vänster hittar du en rymlig skjutdörrsgarderob, som rymmer både ytterkläder, skor och träningsväskor.

Badrum

Klinker på golvet och vitkaklade väggar – ditt nya badrum är både lättskött och trivsamt. Bredvid det stilrena handfatet väntar kombimaskinen på nästa tvätt. I hörnet finns en dusch med praktisk glasvägg.

Kök och vardagsrum

De vita väggarna och ekparketten binder ihop kök och vardagsrum till ett enda stort rum. Här finns plats för både middagsbjudningar och fest. I köket blir matlagningen ett nöje med en stilren arbetsbänk och energieffektiva vitvaror. Disken tar diskmaskinen hand om.

Balkong

Kliv ut på den stora balkongen och släpp ner axlarna efter en lång arbetsdag. Njut av kvällssolen på din lummiga balkong med utsikt mot skogen intill.

Sovrum

I ditt sovrum infinner sig lugnet. Här fylls ena väggen med en spatiös garderobsvägg med skjutdörrar och på resten av ytan finns gott om plats för en dubbelsäng. Från fönstret blickar du ned mot den grönskande gården.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare