Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Charmig trea med balkong i sydväst

I Aronia bor du nära naturen utan att tappa kontakten med stan. Den här rymliga trean bjuder på öppna ytor, gott om förvaring och en mysig balkong i sydvästläge.

Välkommen hem till fem kilometers skogslöpning innan frukost. I den här välplanerade trean finns naturreservat och motionsspår utanför dörren. Väl hemma igen dukar du upp frukost för familjen på er ljuvliga balkong.

Hall

Din hall är luftig och löser förvaring av ytterkläder och väskor med en rymlig skjutdörrsgarderob som du hittar direkt till vänster. Precis vid ytterdörren finns klinkerplattor som hindrar smuts och grus från att ta sig in i lägenheten.

Badrum

Rakt fram från hallen finns ditt nya, helkaklade badrum. Här hittar du din alldeles egna tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänk ovanpå.

Kök

Ditt välutrustade kök med energisnåla och toppmoderna vitvaror står redo för de mest avancerade matlagningskonster. Här finns glaskeramikhäll, stor arbetsbänk, diskmaskin samt kyl och frys.

Vardagsrum

Från köket leder den öppna planlösningen dig direkt in i det ljusdränkta vardagsrummet. Varva ner i soffan eller ta dig ut på den mysiga balkongen.

Balkong

Denna balkong i sydvästläge bjuder på sol från morgon till kväll. Här kan du inta morgonkaffet och odla allt från blommor till grönsaker.

Sovrum 1

I det större sovrummet på 12 kvadratmeter finns ett fönster som vetter mot nordväst. Väggarna är ljusa och golvet pryds av en vacker ekparkett. Här finns också en spatiös klädkammare på tre kvadratmeter, med integrerat linneskåp.

Sovrum 2

I det andra sovrummet finns fönster som vetter åt två olika väderstreck, med utsikt mot gården nedanför. Här finns plats för både säng och förvaringsskåp.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.