Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad Östermalm

Miljömärkta bostäder på Östermalm

Östermalm är en stadsdel i Stockholms innerstad. Här hittar du bland annat Karlaplan, Villastaden och Strandvägen som inte ligger långt ifrån vackra Djurgården. Lite norr om Östermalm finns Norra Djurgårdsstaden. Här bygger vi nyproducerade miljömärkta hem till dig som vill bo i ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden.

Vill du bo i hjärtat av Stockholm så ska du välja en lägenhet på Östermalm. Här har du allt du kan tänkas behöva mitt i stadspulsen. Med närhet till city och söder har du inte långt till något. Här har du även populära Humlegården med stadsbiblioteket i mitten, samt frihamnen med sitt kontinuerliga arbete. Här kan du ta cykeln dit du behöver, och tröttnar du på det så är det bara att hoppa på röda linjen som tar dig till det mesta.

Med närhet till havet och kungliga djurgården kan du ta dig ut i grönområden om du tröttnar på stadspulsen. Eller så tar du en båt från frihamnen ut i Europa. Att bo på Östermalm innebär att du ständigt har saker att göra och utforska. Perfekt för den som vill leva i en bostadsrätt och en stad där allt kan hända samtidigt som man vill bo miljövänligt. 

Områden i Bostad Östermalm

Alla områden i Bostad Östermalm

Bostadstyper i Bostad Östermalm