Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Östermalm
Plats

Nyproduktion Östermalm

Beskrivning

Miljömärkt nyproduktion på Östermalm

Östermalm är en stadsdel i Stockholms innerstad. Här hittar du bland annat Karlaplan, Villastaden och Strandvägen som inte ligger långt ifrån vackra Djurgården. Lite norr om Östermalm finns Norra Djurgårdsstaden. Här bygger vi nyproducerade miljömärkta hem till dig som vill bo i ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden.

Vill du bo i hjärtat av Stockholm så ska du välja en lägenhet på Östermalm. Här har du allt du kan tänkas behöva mitt i stadspulsen. Med närhet till city och söder har du inte långt till något. Här har du även populära Humlegården med stadsbiblioteket i mitten, samt frihamnen med sitt kontinuerliga arbete. Här kan du ta cykeln dit du behöver, och tröttnar du på det så är det bara att hoppa på röda linjen som tar dig till det mesta.

Med närhet till havet och kungliga djurgården kan du ta dig ut i grönområden om du tröttnar på stadspulsen. Eller så tar du en båt från frihamnen ut i Europa. Att bo på Östermalm innebär att du ständigt har saker att göra och utforska. Perfekt för den som vill leva i en bostadsrätt och en stad där allt kan hända samtidigt som man vill bo miljövänligt.

Nyproduktion Östermalm