Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostad Östermalm

Plats

Nyproduktion Östermalm

Beskrivning

Miljömärkt nyproduktion på Östermalm

Östermalm är en stadsdel i Stockholms innerstad. Här hittar du bland annat Karlaplan, Villastaden och Strandvägen som inte ligger långt ifrån vackra Djurgården. Lite norr om Östermalm finns Norra Djurgårdsstaden. Här bygger vi nyproducerade miljömärkta hem till dig som vill bo i ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden.

Vill du bo i hjärtat av Stockholm så ska du välja en lägenhet på Östermalm. Här har du allt du kan tänkas behöva mitt i stadspulsen. Med närhet till city och söder har du inte långt till något. Här har du även populära Humlegården med stadsbiblioteket i mitten, samt frihamnen med sitt kontinuerliga arbete. Här kan du ta cykeln dit du behöver, och tröttnar du på det så är det bara att hoppa på röda linjen som tar dig till det mesta.

Med närhet till havet och kungliga djurgården kan du ta dig ut i grönområden om du tröttnar på stadspulsen. Eller så tar du en båt från frihamnen ut i Europa. Att bo på Östermalm innebär att du ständigt har saker att göra och utforska. Perfekt för den som vill leva i en bostadsrätt och en stad där allt kan hända samtidigt som man vill bo miljövänligt.

Bonava på Östermalm

Vad Bonava erbjuder på Östermalm

Husarhagen i Norra Djurgårdsstaden

I Husarhagen byggde vi 83 ljusa lägenheter. Här finns olika lägenhetstyper för alla livsstadier, från välplanerade yteffektiva tvåor till generösa fyra- och femrummare. Lägenheterna högst upp har terrass i soligt läge med fri sikt, medan lägenheterna i markplan har uteplatser in mot gård.

Husarviken i Norra Djurgårdsstaden

I Husarviken har vi skapat 40 lägenheter som bor granne med Nationalstadsparken. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, de flesta i ett soligt västerläge mot den vackra Kungliga nationalstadsparken. Invändigt njuter de boende av ljusa rum med stora fönster och ett öppet samband mellan kök och vardagsrum.