Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fristående hus med plats för hela familjen

I ditt eget hus har du mycket frihet och rymliga ytor. Det finns plats för gräsklippare, hobbyprylar, bil, umgänge, aktiviteter och avkoppling. Här trivs hela familjen – stora som små.

I Lavendeln bor du granne med Nackareservatet – en perfekt utflyktsplats när du vill komma nära naturen. Och till vardags bor du nära både skolor och förskolor. I grannskapet finns utegym samt lekplats och hemma vid ditt eget hus har du en alldeles egen trädgård.

Entré

Den lilla entrén välkomnar dig med ett lättskött klinkergolv som smidigt tar hand om gruset utifrån.

WC/dusch

På nedervåningen ligger husets lilla badrum. Här ryms WC och dusch – och toalettbesök som underlättar när hela familjen behöver använda badrummet.

Tvättstuga

Vägg i vägg med det lilla badrummet ligger tvättstugan. Hit hittar du både från hallen inifrån och husets långsida utifrån. Med en grovingång blir tvätten lite smidigare att hantera. Här finns torktumlare, tvättmaskin och mycket utrymme att röra dig på.

Vardagsrum

Vardagsrummet når du när du går rakt in från hallen. På vägen finns förvaringsmöjligheter i form av klädhängare och städskåp. När du är i vardagsrummet finns trappan upp till övervåningen och en dörr ut till altanen. Resten får du inreda till ditt eget mysiga rum.

Kök och matplats

Den halvöppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det rymliga köket till en öppen plats. Här kan hela familjen hjälpas åt att laga mat och matplatsens stora utrymme ger dig möjlighet att ställa ut ett köksbord.

Allrum

När du tagit dig upp till övervåningen ligger hemmets allrum. Det stora rummet är perfekt att dela av för att skapa ett fjärde sovrum. Väldigt praktiskt om familjen blir större eller om du vill jobba hemifrån.

Sovrum 1

Rakt fram ligger husets största sovrum. Här ryms en stor säng och dina favoritmöbler. Ingången till ena klädkammaren når du dessutom från detta rum – den perfekta platsen för dina finkläder.

Sovrum 2

Till vänster om trappan, i andra änden av huset, ligger det minsta sovrummet. Här kan du sova gott med en mysig säng och en och annan möbel.

Sovrum 3

Bredvid sovrum 2 ligger det näst största sovrummet i hemmet. Förvandla de generösa kvadratmeterna till dina egna – kanske blir det ett gästrum eller minstingens sovrum?

WC/bad

På övervåningen ligger husets stora badrum. Det är här du både börjar och avslutar dagen – vad passar då bättre än ett härligt badkar att koppla av i?

Klädkammare 1 och 2

Från hallen på övervåningen kommer du in i den mindre klädkammaren och från husets största sovrum kommer du in i den stora klädkammaren. Förvara finare kläder eller hobbyprylar i dessa rum.

Utemiljö

Husets fasad är densamma som förrådet ute; mörkgrå. Till detta hus hör både en carport på långsidan och ett förråd på baksidan. På baksidan har du din egen altan och på framsidan får du ytterligare utomhuskvadrat att röra dig på.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.