Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

3 Rum, 72 m², Lägenhet 61404

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Naturnära trea för familjen

I Newton trivs hela familjen med närhet till både citypuls och naturreservat. Med ett praktiskt hem nära det mesta kan ni leva bekvämt och aktivt – inte minst kan ni forma er vardag precis som ni själva vill.

Här bor du inte bara med naturen runt hörnet, utan har även skolor och förskolor på behagligt avstånd. Därför kan du leva ett bekvämt liv både till vardags och på fritiden.

Hall

I den rymliga hallen kan du hänga av dig ytterkläderna på hatthyllan, sopa undan gruset med sopkvasten från städskåpet och ställa undan friluftsprylarna i garderoben. En praktisk start i ett praktiskt hem.

Sovrum 2

Till höger om entrén ligger hemmets minsta sovrum. På dessa åtta kvadrat finner du en garderob och yta för möbler som passar dig. Kanske blir detta ett hemmakontor, kanske blir det ett gästrum och kanske blir det ett sovrum för familjens minsting.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum 2 ligger badrummet. Här har du både tvättmaskin och torktumlare att använda när det passar dig och hörnduschen låter dig koppla av och rensa tankarna när det behövs.

Kök och vardagsrum

Här hittar du hemmets hjärta. Den halvöppna planlösningen och den generösa ytan låter hela familjen samlas när det är dags att laga fredagsmiddagen. Du har försetts med energisnåla vitvaror och mycket arbetsyta. Att sköta matlagningen på. Det finns även rum för ett köksbord och en soffhörna.

Sovrum 1

Längst in i lägenheten ligger det största sovrummet. Med dubbelfönster och ingång till klädkammaren kan du inte annat än trivas på dessa 13 kvadrat.

Klädkammare

Klädkammaren är en praktisk detalj i detta hem och låter hela familjen sortera och organisera både kläder och prylar.

Balkong

Med ingång från köket är balkongen lätt att nå för alla familjemedlemmar. Ställ ut växter, möbler och ordna mysbelysning på dessa fem kvadrat.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.