Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

3 Rum, 73 m², Lägenhet 61101

Välkommen att boka visning av Newton.

Beskrivning

Naturnära trea med balkong

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Med närhet till naturreservat, skog och sjöar är Newton det perfekta grannskapet för dig som gillar friluftslivet. Du kan dessutom njuta av utomhuskvadraten så nära som på din egen balkong – blickandes över den grönskande innergården.

Här kan familjen bo med gott samvete – hela Vegastaden är planerat med miljön i åtanke och i lägenheten finns energisnåla vitvaror. Därför bor du snällt mot miljö och plånbok – i både hem och område.

Hall

I hallen finns hatthylla och garderob att hänga av ytterkläder på. Det finns även gott om utrymme för bärkassar och barnvagnar på dessa fem kvadratmeter. Städskåpet står också redo för dammsugare och mopp.

Sovrum 1

Till vänster om hallen ligger det mindre sovrummet på sju kvadrat. Här är det perfekta gästrummet, arbetsrummet eller sovrummet för familjens minsting.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum 1 ligger badrummet. Här kan du ta hand om både tvätt och hygien med tvättmaskin och torktumlare samt en hörndusch.

Kök och vardagsrum

Direkt efter hallen ligger köket och vardagsrummet i halvöppen planlösning. I köket finns separat kyl och frys, en stor arbetsbänk och diskmaskin.  Här ryms dessutom ett köksbord och i vardagsrummet finns det plats för en soffhörna.  Här är den perfekta samlingsplatsen, helt enkelt.

Sovrum 2

Hemmets största sovrum på 16 kvadrat ligger direkt intill vardagsrummet. Här finns en skjutdörrsgarderob och fönster i två väderstreck.

Balkong

Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen på fem kvadrat. Här kan du avnjuta morgonkaffet i lugn och ro.

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.