Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 77 m², Lägenhet 61003

Beskrivning

Öppen trea på bottenplan

Med en lägenhet på bottenplan blir din uteplats som en liten egen trädgårdsplätt. Den angränsar mot den grönskande innergården och är tillräckligt stor för både utemöbler och egna plantor.

I det naturnära grannskapet är det lätt att känna sig hemma. På innergården finner du både lekplats och orangeri. Och med mycket förvaring i din lägenhet kan du vara väl förberedd på såväl friluftslivet som storstadslivet.

Hall

Hallen i detta hem är rymlig och är det första du möts av efter en dag ute i naturen. Här kan du hänga av dig jackor och ställa av dig skorna – antingen i skjutdörrsgarderoben eller vid klädhängaren.

Badrum

Badrummet ligger till höger en bit in i hallen. Den förser dig med både tvättmaskin och torktumlare samt hörndusch och WC.

Kök

Vidare in i lägenheten, förbi badrummet, ligger köket. Den avlånga köksbänken låter flera kockar jobba tillsammans och med fristående kyl och frys ryms många matlådor till familjen. Det finns även rum för ett större köksbord.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och ligger i halvöppen planlösning till köket. Det är den perfekta samlingsplatsen med rum för en mysig soffhörna.

Sovrum 1

Med hela 14 kvadrat finns det gott om plats för en god natts sömn i detta rum. Här ryms en dubbelsäng och skrivbord. Dessutom når du klädkammaren härifrån.

Klädkammare

Från sovrum 1 når du klädkammaren. Här finns ordentligt med utrymme för både kläder och prylar.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum 1 ligger sovrum 2 på sju kvadrat. Här finns dörren till uteplatsen.

Uteplats

Här har du hela tio utomhuskvadrat mot den grönskande innergården. På så sätt får du ta del av gemenskapen med grannarna, samtidigt som du kan njuta på egen hand bakom de grönskande buskarna. Kanske blir din uteplats även den en grönskande oas med växter och utemöbler?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.