Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Naturnära trea på bottenplan

Att bo på bottenplan har sina fördelar. Din uteplats blir som en liten trädgård i anslutning till innergården och du får på så sätt mer gemenskap. Du bor dessutom i ett grannskap som ligger granne med naturen.

Genom att bo i Newton får du det bästa av två världar – du tar dig lika lätt till citypulsen i Stockholm som till naturreservatet. Och på dina 73 kvadrat har du både förvaringsmöjligheter och öppna, sociala ytor.

Hall

Din hall är en välkomnande punkt i hemmet som rymmer både dig och dina ytterkläder. Här finns garderob och städskåp.

Sovrum 2

Till vänster om hallen hittar du hemmets kanske mest avkopplande plats på sju kvadrat; sovrummet. Här finns en garderob och plats för en säng.

Badrum

Intill sovrum 2 ligger hemmets badrum. Här finns en tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt en hörndusch.

Kök

Fortsatt in i lägenheten ligger köket. Här finns fristående kyl och frys, ordentligt med bänkyta att laga mat ihop på samt rum för ett matbord. Dessutom finns en energisnål diskmaskin som gör vardagen lite mer bekväm för hushållet.

Vardagsrum

I halvöppen planlösning till köket hittar du det rymliga vardagsrummet. Här finns plats för en stor soffhörna – en riktig samlingsplats för familjen.

Sovrum 1

Bredvid vardagsrummet ligger hemmets största sovrum på 16 kvadrat. Här finns skjutdörrsgarderober och ordentligt med yta för en dubbelsäng. Det är från detta rum du når hemmets uteplats.

Uteplats

Uteplatsen är på hela 12 kvadrat och rymmer allt från sociala tillställningar till egentid med boken. Kanske planterar du dina egna grönsaker på uteplatsen? Den ligger ut mot den grönskande innergården och låter dig både vara social med grannarna och njuta på egen hand.

Fördelar med Newton

Gemensamt växthus och pergola

Solceller

Nära Vega pendeltågsstation

Nära natur, vatten och friluftsområden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett växthus

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande växthus. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.

Fakta om närområdet

24 min

till T-centralen

8 min

till Port 73

5 min

till Länna handelsplats