Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Bromma
Plats

Nyproduktion Bromma

Beskrivning

Hitta nyproduktion i Bromma

Vi skapar miljösnäll nyproduktion i Bromma med närhet till natur, skolor och service. Med din bostad i Bromma lever du nära Mälaren och flera naturreservat samtidigt som det inte är långt till Stockholms innerstad. Du har goda kommunikationer och smidig närservice som förenklar vardagen. Hitta ditt nya drömhem i Bromma här.

Nyproduktion i Bromma

Bonava har byggt bostäder i över 80 år

Vår allra första bostad byggde vi redan på 1930-talet, så vi har en hel del erfarenhet av att skapa inbjudande hem där människor spenderar sina liv. Under tiden har vi också lärt oss att ett hem är så mycket mer än fyra väggar. Det är en plats där du känner dig trygg. Vi tror att trygghet skapas med gemenskap, vilket är varför vi alltid fokuserar på att skapa mötesplatser nära ditt hem för dig och dina grannar, med goda förutsättningar för att starta löpklubben eller barnvaktshelgen. Vi skapar platser där du kan trivas, umgås och vara aktiv. Vi vill också att du ska känna dig trygg när du köper din nyproduktion i Bromma. Du kan läsa mer om tryggt köp här.

Varför nyproduktion i Bromma?

På jakt efter ny drömbostad? Bonava skapar nyproducerade hem och levande områden i Bromma. Här får du det mesta, på dryga femton minuter tar du dig in till centrala Stockholm och du tar dig snabbt ut till naturområden och Mälaren. Det finns flertalet naturreservat när vår nyproduktion i Bromma, där Judarskogens naturreservat ligger allra närmast. Utöver naturreservat så har du flertalet slott i området, så som Åkeshofs slott, Ulfsunda slott och Ängby slott. Att flytta in i just en nyproduktion i Bromma är dessutom en unik upplevelse som skiljer sig en del från att köpa ett hem som redan finns. När du bor i en nyproducerad bostad får du nämligen vara med på hela processen. Du väljer inredning utifrån våra inredningsval och kan under en lång tid planera allt från köksbord till soffa. Ingen stress.

Nyproduktion i Stockholm

Oavsett om du letar hus eller lägenhet, erbjuder vi en stor variation av nyproducerade hem. Här hittar du all vår nyproduktion i Stockholm.

Orangeriet

Orangeriet ligger i södra Beckomberga. Här skapade vi 60 nya lägenheter med stora balkonger och öppen planlösning. Inflyttningen skedde under våren 2017 och nu kan boende i grannskapet umgås i det gemensamma Orangeriet som är inrett med långbord och en mysig sittgrupp. Strax intill finns även en pergola med slingrande växter som ger sol- och vindskydd till bordtennisbordet för grannskapets bolltrollare.

Strax utanför husen finns en härlig rekreationspark med lekpark för barnen, grillplats och boulebana. Man kan strosa runt i Judarskogen eller runt Kyrksjön och ta ett dopp från badbryggan. I Norra Ängby några hundra meter bort ligger ”Björkan”, en populär 4H-gård, med djur, gungor och skateboardramp.

Linaberg Trädgård

Mysiga Mariehäll ligger riktigt nära Annedalsparken med lekplats, gröna ytor och angränsande skogspartier. Dessutom finns Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken på gångavstånd. Hit flyttade under vintern/våren 2017 de nya grannarna in i de 115 nyproducerade lägenheterna.

Vi har byggt bostäder på Alviks Torg 

I våra nyproduktion i Bromma på Alviks torg bor nu flera familjer granne med centrala Stockholm. Här finns idag färdigbyggda toppmoderna bostäder med balkong eller uteplats, nära kommunikationer, och med garage i huset. De har en genomgående hög standard med ljusa och välplanerade rum. Området kring våra bostäder i Sollentuna är som ett stadscentrum i miniatyr där du hittar en välsorterad matbutik, personliga butiker, apotek, bank, blomsterhandlare och flera restauranger och caféer för att ta några exempel. En kort promenad bort finns måleributik, tandläkare och vårdcentral.

Nyproduktion i Tilia och Viden i Beckomberga

Vi har också skapat nyproduktion i Bromma i Tilia i Bechomberga. Här finns idag moderna och genomtänkta hem med generösa ytor vid fina grönområden. De färdiga bostäderna har en modern och spännande arkitektur med stora ljusinsläpp och rymliga balkonger. Utanför de nya bostäderna i Beckomberga har de boende tillgång till ett brett friluftsliv. Här finns bland annat fina strövområden runt Kyrksjön och Judarnskogen. Sommartid är Ängbybadet populärt med vattenrutschkana, minigolf, servering och camping. 

I Viden i Beckomberga sålde vi snabbt slut på hemmen. Det är inte konstigt att det är många som vill bo i vackra Beckomberga. De fick en ny bostad i Bromma med generösa ytor för socialt umgänge. Hemmen har balkong eller terrass och närhet till natur. I Beckombergas lummiga parkstad har de en modern lägenhet i ett område med småstadskänsla.

Miljövänliga grannskap i Annedal

I inflyttade Annedel njuter de boende av en miljöanpassad bostad i Bromma med fin utsikt nära natur och parker. De har balkong eller uteplats och lättmöblerade rum. Mitt i området ligger Annedalsparken, med utrymme för både picknick och sportaktiviteter av olika slag. Dessutom planeras ett motionsområde med olika redskap för att träna både balans och styrka. Här finns också ett torg med utrymme för aktiviteter som streetbasket, innebandy, skating och beachvolley.

Bo nära flyg, historia och shopping

Bromma är känd för sin trädgårdsstad, som är ett område med större villor som byggdes från 1910-talet och fram till andra världskriget efter. Till de mer kända delarna hör Äppelviken, Stora Mossen och Ulvsunda. Utöver sin trädgårdsstad så har Bromma också en flygplats, vilket gör att du snabbt kan resa ut i Sverige från din bostad i Bromma. Bromma Blocks, som ligger granne med flygplatsen, är shoppinggallerian i området med ett hundratal butiker. Men det är inte långt till Mall of Scandinavia när det är dags för shoppingbonanza.  När du köper nyproduktion i Bromma blir du en del av sportens gemenskap. Tycker du om fotboll så finns Brommapojkarna i området, de har sin hemmaplan på Grimsta IP som även ligger nära Grimstaskogen, ett annat naturreservat i området.

Förälska dig i natursköna Bromma

En nyproduktion i Bromma har mycket att erbjuda den som gillar naturen. Här finns Stockholms första naturreservat, Judarskogen, som ligger vackert placerat runt sjön Judarn. Utöver Judarskogen finns en rad andra intressanta reservat i närheten, med stora naturvärden samt Gamla Bromma trädgårdsstad som erbjuder fina promenadstråk och vackra byggnader att se på. På sommaren finns möjlighet att bada vid någon av alla badplatser som finns i området, främst i Mälaren men även i någon av Brommas simhallar.

Bromma är en omtyckt plats att bli en del av. I den väl genomtänkta stadsplaneringen finns det många parker, lekplatser och andra ytor där barn kan leka och hundar rastas. Det finns även många trygga och fina cykelvägar och övriga kommunikationsmedel som gör att du smidigt kan ta dig till vänner och bekanta, eller varför inte bjuda över nära och kära till din nya bostad i Bromma?