Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad i Bromma

Hitta bostadsrätt i Bromma

I Bromma har du närhet till Mälaren och flera naturreservat. Dessutom är det inte långt till Stockholms innerstad och det finns goda kommunikationer. Här bygger vi moderna bostadsrätter i olika områden med närhet till natur, skolor och service.

En bostadsrätt i Bromma ger dig det mesta, på dryga femton minuter tar du dig in till centrala Stockholm och du tar dig snabbt ut till naturområden och Mälaren. Det finns flertalet naturreservat i området, där Judarskogens naturreservat ligger allra närmast. Utöver naturreservat så har du flertalet slott i området, så som Åkeshofs slott, Ulfsunda slott och Ängby slott.

Bromma är känd för sin trädgårdsstad, som är ett område med större villor som byggdes från 1910-talet och fram till andra världskriget efter. Till de mer kända delarna hör Äppelviken, Stora Mossen och Ulvsunda. Utöver sin trädgårdsstad så har Bromma också en flygplats, vilket gör att du snabbt kan resa ut i Sverige om så önskas. Bromma Blocks som ligger granne med flygplatsen är shoppinggallerian i området med ett hundratal butiker, även om det inte är långt till nybyggda Mall of Scandinavia. Tycker du om fotboll så finns Brommapojkarna i området, de har sin hemmaplan på Grimsta IP som även ligger nära Grimstaskogen, ett annat naturreservat i området.

Med en bostadsrätt i Bromma får du en blandning av närhet till naturen, till resten av Sverige via flygplatsen samt Stockholms city som du når inom en kvart. 

Bostad i Bromma

Områden i Bostad i Bromma

Alla områden i Bostad i Bromma

Bostadstyper i Bostad i Bromma