Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Älvsjö
Plats

Nyproduktion Älvsjö

Beskrivning

Hitta just din nyproduktion i Älvsjö

Välkommen hem till söderort. Med ett hem i Älvsjö är livet enkelt. Du bor nära Årstafältets grönområden, Långsjöns badplatser och Älvsjö stations smidiga kommunikationer. Området expanderar ständigt och bjuder på nya spännande platser att besöka. Välkommen att hitta just din nyproduktion i Älvsjö.

Nyproduktion i Älvsjö

Nyproduktion i Älvsjö med lång historia

Även om våra nya bostäder i Älvsjö är sprillans nya har de en lång historia bakom sig. Bonava har skapat hem och levande grannskap i snart 90 år. Vi var tidigare en del av NCC men sedan 2016 står vi under det egna varumärket Bonava. Sedan 1930-talet har vi byggt nyproduktion att inte bara bo i, utan leva i. Vi skapar inte bara de fyra väggarna runt din bostad, vi skapar områden runtomkring din bostad i Älvsjö, där det ska finnas utrymme för gemenskap, omtanke och kanske en och annan sopsorteringsstation. Allt för att skapa hem och levande grannskap där familj, vänner och grannar kan umgås och skapa minnen tillsammans.

Känn dig trygg när du köper

Under vår tid som bostadsskapare har vi också lärt oss vikten av trygghet. När du väljer att köpa nyproduktion i Älvsjö från Bonava så kan du vara trygg med att du får all den hjälp du behöver, från intresseanmälan till inflyttningsdag. Vi har tagit fram ett trygghetspaket som heter Tryggt Boende, och det  innehåller ett avbokningsskydd, ett bokostnadsskydd och ett prisfallsskydd. Här kan du läsa mer trygghet kring ditt köp.

Hållbar nyproduktion i Älvsjö

Våra hem ska inte bara vara bra för dig, de ska vara bra för framtida generationer. Därför är exempelvis alla våra nyproducerade enfamiljshus Svanenmärkta sedan 2012. Oavsett om du köper en bostad i Älvsjö eller någon annanstans kan du dock vara säker på att både inomhus- och utomhusmiljön är skapad så att du ska kunna leva så miljövänligt som möjligt. Men hållbarhet är inte den enda fördelen med att köpa nyproduktion i Älvsjö. Ett nyproducerat hem är en unik känsla, då du blir den första som får sätta nyckeln i dörren till ditt alldeles nya hem. Du är den första som gör alla vardagliga saker, och du får dessutom sätta din prägel på hemmet redan innan du flyttat in. Våra inredningsexperter kommer att hjälpa dig välja allt från kakelfärg till handtag. På så sätt kommer ditt hem bli anpassad just för dig.

Varför ska du bo just här?

Det finns många anledningar till varför Älvsjö kan vara ett bra val. Älvsjö är ett vackert och lugnt bostadsområde som kombinerar småstadens lugn med närhet till storstadspuls och vidsträckta naturområden. Det är ett av söderorts mest populära områden som är i ständig utveckling. Älvsjö ligger på kort pendlingsavstånd från Stockholm och är perfekt för barnfamiljer eller för dig som vill ha nära till både natur och storstad. Redan idag går bussar och pendeltåg med jämna mellanrum från Älvsjö station och att ta sig från Älvsjö in till Stockholms central tar bara dryga 10 minuter. SL tittar också på en förlängning av tunnelbanan hit. Så Älvsjö passar utmärkt om både natur och stadsliv är viktiga komponenter.

Bostäder i Älvsjö nära naturen

I Älvsjö har du alltid nära till naturen. Nära din bostad i Älvsjö hittar du bland annat den vackra Långsjön som erbjuder svalkande bad på sommaren och skridsko- eller skidåkning på vintern. I Älvsjöskogen kan du ta långa promenader och njuta av naturens skiftningar under alla årstider. Bor du i Älvsjö har du också närhet till Årstafältens grönområden, alldeles perfekt för en löptur på morgonkvisten. Här finner du också många skolor i området, vilket är utmärkt för barnfamiljerna.

Med shopping och smidiga kommunikationer

Älvsjö är kanske mest känd för Stockholmsmässan, en stor mässhall där mängder av event sker årligen. Exempelvis går Trädgårdsmässan och Gymnasiemässan av stapeln där varje år. Väljer du att köpa en bostad i Älvsjö så har du mycket att göra. I Älvsjö hittar du alla bekvämligheter en storstad har att erbjuda, men med ett mera lugn från en småstad. Vill du inte ta dig in till centrala Stockholm för shopping så har du Kungens Kurva som granne, det tar bara 10 minuter med bil och där hittar du det mesta du kan tänkas behöva.

Nyproduktion i växande Älvsjö

Älvsjö blev en stadsdel i Stockholm 1926, men stationen invigdes redan 1879. Idag är Älvsjö dessutom ett av Stockholms prioriterade stadsutvecklingsområden. Så att satsa bo en bostad i Älvsjö är en smart tanke. Det centrala läget och de smidiga förbindelserna från stationen gör att området passar fint för både bostäder och kontor. Med andra ord kommer nyproduktioner i Älvsjö fortsätta vara rätt i tiden.

Att köpa nyproduktion i Älvsjö från Bonava

Vi vill skapa nyproduktion i Älvsjö där du kan trivas, växa och skapa många minnen. Vi vill bygga hem fulla med smarta vardagslösningar, bra förvaring och plats för umgänge. Men med våra bostäder i Älvsjö har vi även ambition att skapa hem som når utanför lägenheternas väggar. Med en välplanerad och livfull innergård blir det enklare att lära känna grannarna och känna gemenskap i grannskapet. När man har gemensamma utrymmen skapas naturliga mötesplatser. Vi tror att ett hus blir ett hem när du känner din omgivning och människorna som bor där.

Just nu har vi inga hem till salu i Älvsjö men Här hittar du alla våra projekt i Stockholm.