Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära och välplanerat i Tinnerbäcks Vy

En västervänd balkong, välplanerade ytor och en praktisk och stilren utformning skapar en lägenhet att längta hem till. Utanför dörren finns områdets varierande natur.

I det öppna rummet för mat och gemenskap kommer ljuset in från två håll, och i kökshörnan finns dörren ut till den egna balkongen. Balkongen bjuder på skön kvällssol, och mer utomhusyta finns uppe på den gemensamma takterrassen tre trappor högre upp. I din Svanenmärkta lägenhet är energieffektiva lösningar och genomtänkta materialval viktiga utgångspunkter.

Hall

När du kommer hem kan du hänga av dig ytterkläderna till höger innan du går vidare in i lägenheten. Klinkergolvet innanför ytterdörren är lertåligt och lättstädat, och badrummet finns precis till vänster.

Vardagsrum och kök

Rummet med halvöppen planlösning mäter sammantaget 26 kvadratmeter vilket ger dig bra med utrymme för matlagning och umgänge. Ytan är lättmöblerad och ljus, och i köket finns köksbänken som når längst två väggar. Ditt nya kök är uppbyggt av smart planerade kökssnickerier och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Sommarmånadernas middagar får sin självklara plats på balkongen med kvällssol. Här kan du blicka ut över området medan dagen svalnar. Förutom de bekväma utomhusstolarna finns här utrymme för en och annan trivsam växt.

Sovrum

Här kan du sortera klädsamlingarna i garderoben med skjutdörrar. Garderobsinredningen hjälper till med ordning och reda, och på den trivsamma ytan med dubbla fönster i ett av hörnen står sängen fint.

Badrum

Tvätten ordnar du smidigt hemma med en egen kombimaskin. I skåpet ovanför finns plats för tvättmedel och annat, och bänkskivan ovanpå maskinen passar utmärkt som arbetsbänk när du viker och sorterar. I badrummet finns också hörnduschen, wc-stolen och tvättstället med förvaring – allt i ett snyggt helkaklat rum.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap