Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1103, 3 Rum, 76 m²

Njut av vyer och ljus i Södra Ekkällan

Ditt nya hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar. På våning åtta finns en spatiös takterrass på 161 kvadratmeter där härliga vyer blir bakgrunden när du umgås med vänner och grannar.

Ljus och luft präglar ditt hem i Tinnerbäcks Vy. Gavelläget ger ljusinsläpp från två håll, och du har en balkong åt söder. Högst upp i huset finns takterrassen som blir som en förlängning av den egna balkongen. Praktiska detaljer och miljömedveten hållbarhet är två viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta lägenhet, och du har gott om förvaring och lättmöblerade rum.

Hall och klädkammare

Här kommer du hem till en hall med bra förberedd plats för ytterkläderna direkt åt vänster. Mer praktisk förvaring finns i klädkammaren som ligger i anslutning till sovrummen.

Vardagsrum och kök

I ditt nya vardagsrum blir balkongen en självklar del av umgängesytan. De breda fönstren vetter mot balkongen, och balkongens yta är lika bred som vardagsrummet. Det öppna och lättmöblerade rummet blir platsen för slappa stunder, högtidliga kalas och allt däremellan. Köket tar plats i ett eget gavelrum där tre fönster släpper in ljuset. Induktionshällen, kylen och frysen i fullhöjd och resten av vitvarorna är energisnåla med miljön i åtanke.

Balkong

Balkongens nio kvadratmeter ligger vända åt söder. Här trivs både tomatplantor och soltörstande människor bra, och du kan inreda med de bekväma utomhusstolarna. Med några mjuka filtar inom räckhåll kan du förlänga säsongen och njuta av balkongen länge.

Badrum

Ditt yteffektiva badrum får ta rollen som både badrum och tvättstuga. Den ena sidan består av tvättbänken med maskinerna under, och den andra av handfat, wc och dusch. Rummet är elegant helkaklat och det finns gott om förberedd plats för tandborstar, tvålar och tvättmedel.

Sovrum 1 och 2

I det stora sovrummet når en rymlig garderob längst ena kortsidan. Mittemot finns det breda fönstret. På fjorton kvadratmeter finns generöst med utrymme för sängen och rogivande detaljer, och rummet blir enkelt en plats att längta till framåt kvällen. Det mindre sovrummet ligger precis intill och här finns utmärkt yta för arbetsrummet eller gästrummet. I båda rummen blir hemmets ekparkett en bra bas för möblemang av olika slag.

Hemfakta

Bostad
1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap