Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1103, 3 Rum, 76 m²

Beskrivning

Njut av vyer och ljus i Södra Ekkällan

Ditt nya hem sträcker sig utanför lägenhetens väggar. På våning åtta finns en spatiös takterrass på 161 kvadratmeter där härliga vyer blir bakgrunden när du umgås med vänner och grannar.

Ljus och luft präglar ditt hem i Tinnerbäcks Vy. Gavelläget ger ljusinsläpp från två håll, och du har en balkong åt söder. Högst upp i huset finns takterrassen som blir som en förlängning av den egna balkongen. Praktiska detaljer och miljömedveten hållbarhet är två viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta lägenhet, och du har gott om förvaring och lättmöblerade rum.

Hall och klädkammare

Här kommer du hem till en hall med bra förberedd plats för ytterkläderna direkt åt vänster. Mer praktisk förvaring finns i klädkammaren som ligger i anslutning till sovrummen.

Vardagsrum och kök

I ditt nya vardagsrum blir balkongen en självklar del av umgängesytan. De breda fönstren vetter mot balkongen, och balkongens yta är lika bred som vardagsrummet. Det öppna och lättmöblerade rummet blir platsen för slappa stunder, högtidliga kalas och allt däremellan. Köket tar plats i ett eget gavelrum där tre fönster släpper in ljuset. Induktionshällen, kylen och frysen i fullhöjd och resten av vitvarorna är energisnåla med miljön i åtanke.

Balkong

Balkongens nio kvadratmeter ligger vända åt söder. Här trivs både tomatplantor och soltörstande människor bra, och du kan inreda med de bekväma utomhusstolarna. Med några mjuka filtar inom räckhåll kan du förlänga säsongen och njuta av balkongen länge.

Badrum

Ditt yteffektiva badrum får ta rollen som både badrum och tvättstuga. Den ena sidan består av tvättbänken med maskinerna under, och den andra av handfat, wc och dusch. Rummet är elegant helkaklat och det finns gott om förberedd plats för tandborstar, tvålar och tvättmedel.

Sovrum 1 och 2

I det stora sovrummet når en rymlig garderob längst ena kortsidan. Mittemot finns det breda fönstret. På fjorton kvadratmeter finns generöst med utrymme för sängen och rogivande detaljer, och rummet blir enkelt en plats att längta till framåt kvällen. Det mindre sovrummet ligger precis intill och här finns utmärkt yta för arbetsrummet eller gästrummet. I båda rummen blir hemmets ekparkett en bra bas för möblemang av olika slag.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap