Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ytsmart etta med söderbalkong och bra läge

Intill lummiga grönområden och bara ett stenkast från Linköping city hittar du hem i den här ettan i Tinnerbäcks Brunn. På 32 lättmöblerade kvadrat med balkong i söder blir det enkelt att trivas.

Här bor du i ett idylliskt grannskap där promenadvänliga stråk och joggingrundor längs med Tinnerbäcken finns runt hörnet. Njut av naturen eller åk in till Linköping city på några minuter för att ta del av stadspulsen, shopping och trevliga restauranger. Hemma på din balkong kan du hämta andan och ladda batterierna efter hektiska dagar.

Hall och matplats

När du tar dina första steg in till ditt nya hem ser du ett modernt helkaklat golv som sedan går över i en vacker ekparkett som fortsätter igenom hela lägenheten. Från hallen hittar du hemmets mysiga matsalsdel där du har plats för ett runt eller rektangulärt matbord och gröna växter i fönsterbrädan.

Kök

Ditt nya kök längs med ena långsidan är yteffektivt och välutrustat med energisnåla vitvaror och mycket förvaring. Här finns det plats för den matlagningsintresserade att utveckla sina recept och testa nya rätter.

Badrum

I badrummet har du allt som behövs för en bekväm vardag – helkaklade utrymmen, WC, hörndusch och kombimaskin. Du behöver inte ens lämna lägenheten för att ta itu med veckans tvätt.

Vardagsrum och sovrum

Från badrummet kommer du in ditt ljusa vardagsrum som även har plats för en rymlig säng. Dekorera sängen med finkuddar på dagtid så fungerar den som en soffa när du vill bjuda över vänner och umgås. Ställ dit en fåtölj intill den generösa garderoben så har du en mysig läshörna om kvällarna.

Balkong

Balkongen i söderläge blir ett extrarum under sommarmånaderna och på vintern kan du dekorera med ljusslingor och juldekorationer för att förlänga vardagsrummet. Söderläget gör att du ser solen i stort sett hela dagen under våren och sommaren.

Bilder

Området

  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.