Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Din nya tvåa med bastu på innergården

Välkommen hem till din oas på 55 hemtrevliga kvadrat med balkong i söder. Lugn och avkoppling är två återkommande teman i ditt nya hem då du har närhet till både naturen och bastu med relax på gården.

Din balkong med maxat solläge i söder gör det till en perfekt plats för odling av tomater och andra solälskande grönsaker. Inne i lägenheten har du utrymme för både umgänge och egentid. När du väntar besök från långväga gäster så finns en gemensam övernattningslägenhet med pentry att hyra i huset – perfekt för farmor, bästa vännen eller familjevännen.

Hall och klädkammare

Din nya hall har ett praktiskt klinkergolv och ekparkett som vilar under fötterna. Du har plats för ytterkläder i garderoben och dammsugare i städskåpet bredvid. Det som inte får plats i hallen förvaras gärna i den stora klädkammaren precis intill. Här finns det även plats för en barnsäng eller ett skrivbord – valet är såklart ditt.

Matplats

Från klädkammaren och hallen kommer du till hemmets matplats som utmärks av det stora fönstret och den lättmöblerade planlösningen. Med stora vita väggar som grund kan du anpassa inredning och dekorationer efter eget tycke och smak.

Kök

Det miljövänliga köket är praktiskt placerat i lägenheten. Här kan du laga mat i lugn och ro och minimera lukten av matos i resten av hemmet. Det goda utrymmet på köksbänken är en bra start för stora smakupplevelser och trevliga middagar med nära och kära.

WC och tvätt

Ditt nya badrum är en plats där du gärna dröjer kvar några minuter extra och har hemmaspa med både ansiktsmask och pedikyr. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag som hörndusch, tvättmaskin, torktumlare och behagliga spotlights.

Vardagsrum

Lättmöblerade ytor, mycket ljusinsläpp och nära hemmets balkong är tre saker som utmärker ditt nya vardagsrum. Här finns det plats för såväl avkopplande stunder som umgänge med goda vänner. Inred med en stor soffa, mysiga textiler och tavlor i dova färger för en hemtrevlig känsla.

Sovrum

I den rymliga garderoben har både kläder och lakan sin bestämda plats, vilket underlättar söndagsstädningen avsevärt. Ditt nya sovrum har utrymme för en dubbelsäng med tillhörande sängbord där favoritböckerna väntar på en stunds avkoppling.

Balkong

Precis intill sovrummet och vardagsrummet hittar du din nya balkong på 11 kvadrat. Söderläget gör att du ser solen i stort sett alla dagens ljusa timmar. När du har installerar dig med en bra podcast eller några goda vänner i soffgruppen är det svårt att inte trivas.

Bilder

Området

  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap