Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Gaveltrea med magiskt ljusinsläpp och rymd

Ett, två sovrum, öppen planlösning, walk-in-closet, balkong och tvättmöjligheter – välkommen hem till en genomtänkt gaveltrea med plats för livets alla händelser i med- och motvind.

På dina 75 kvadrat i Tinnerbäcks Brunn känner du dig hemma och har närhet till allt: natur, träning, stadspuls, restauranger, skolor och shopping. På innergården har du tillgång till ett gemensamhets hus med både relax och bastu. Bjud över några kompisar för att avnjuta en härlig spakväll tillsammans. Kom ihåg att boka föreningens övernattningslägenhet också, så kan dina gäster sova över och samlas på er balkong för en solig brunch dagen efter.

Hall

Häng av dig jackan i garderoben rakt fram och ställ av dig skorna på hyllan. Välkommen in till ditt nya hem. Under dina fötter har du ett praktiskt klinkergolv som är enkelt att torka av efter smutsiga ytterskor. Ekparketten leder dig vidare in genom resten av lägenheten.

Badrum

Från hallen tar du dig in till hemmets fräscha badrum som är helkaklat och välutrustat. Här finns allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag – tvättmaskin, torktumlare, WC och hörndusch. Arbetsbänken gör det enkelt att ordna med familjens tvättbestyr.

Sovrum 1

Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng, sängbord, förvaring och fina väggdekorationer. Inred med lugna färger för en härlig atmosfär och god nattsömn. Den vita väggfärgen utgör en bra grund för din personliga stil och smak.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket förenas i ett och samma rum. Koppla av i soffan, laga mat i köket eller hjälp till med barnens läxor vid köksbordet – här får hela familjen plats i samma rum. När ni vill umgås tillsammans samlas ni i den stora soffan och pratar om dagens olika händelser. För den som behöver egentid står det mindre sovrummet eller balkongen redo.

Sovrum 2 och klädkammare

Det mindre sovrummet lämpar sig bra som barnrum, arbetsrum, gästrum eller ateljé – välj det som passar er livssituation bäst just nu och gör om när läget förändras. Här finns alla möjligheter för den som behöver extra utrymme. I hemmets klädkammare finns det gott om plats för familjens kläder och skor. Ställ upp dina väskor på rad och njut av en strukturerad vardag.

Balkong

Ett extrarum under sommarmånaderna som utnyttjas väl av såväl stora som små – och även blomstrande ting. Vintertid blir det ett fint uterum som gärna inreds med ljusslingor, juldekorationer och en minijulgran – låt fantasin flöda.

Bilder

Området

  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap