Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Charmig tvåa med närhet till city och natur

Denna ljusa tvåa på 55 kvadrat passar perfekt för den lilla familjen, paret eller dig som tycker om mycket plats. Bra förvaring, balkong och miljövänliga vitvaror är bara några fördelar med att bo här.

I Tinnerbäcks Brunn bor du i en modern och bekväm lägenhet nära till Linköping city, universitetet, sjukhuset och naturen med fina promenadstråk. Här är det enkelt att leva aktivt. I området finns både Friskis & Svettis och nyöppnade Nordic Wellness samt en stor aktivitetspark med parkourbana och utegym. På din innergård finns ett gemensamt gårdshus med bastu och relax – ditt nya smultronställe efter en löptur längs Tinnerbäcken.

Hall

Den inledande hallen har gott om förvaring i den tillhörande garderoben. Häng av dig jackan där och ställ av dig dina skor på klinkergolvet. Fortsätt sedan direkt in till köket för att planera kvällens meny med resten av familjen.

Kök

Ditt nya kök är välutrustat med energisnåla vitvaror samtidigt som det finns gott om arbetsyta för matlagning. De stora fönsterna mot innergården gör att du har nära till grannar, liv och rörelse och det känns aldrig ensamt i ditt nya hem.

Klädkammare

I anslutning till köket finner du hemmets klädkammare. Här kan du ställa upp väskor och skor på rad och sortera dina favoritkläder efter färg och form. När ni väntar tillökning i familjen kan rummet smidigt göras om till ett barnrum.

Badrum

Hemmets badrum och minitvättstuga gör din nya vardag mer bekväm. Här finns allt du behöver: helkaklade utrymmen, WC, tvättmaskin, torktumlare, hörndusch och flera förvaringsskåp. Sätt din personliga prägel på rummet med färgglada handdukar, värmeljus och doftpinnar.

Vardagsrum

Med vita väggar och en vacker ekparkett har du en utmärkt grund för att skapa ditt eget drömboende. Längs med ena långsidan finns det plats för en mysig soffgrupp där du gärna landar mellan veckans olika aktiviteter. Det magiska ljusinsläppet från dina nya fönster i söder skapar rymd och harmoni i hela rummet.

Balkong

När vädret och årstiden tillåter flyttar du gärna ut soffhänget till den tio kvadratmeter stora balkongen som ligger i anslutning till vardagsrummet. Här finns det plats att odla både grönsaker, blommor och vänskapsrelationer ända inpå hösten.

Sovrum

I ditt nya sovrum har du smart förvaring i garderoben. Här kan du förvara kläder för allt ifrån vardag till träning och fest. Placera en dubbelsäng i mitten av rummet och bädda med krispiga lakan och fluffiga kuddar. Det här blir din plats att längta hem till vid dagens slut.

Bilder

Området

  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.