Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hållbar trea för en bekväm vardag

Drömmer du om ett hem där du kan ha en balanserad vardag? Då har du kommit rätt. Här bor du nära lummiga grönområden och stadspuls samtidigt som du har avkopplande bastu med relax på gården.

Här är det enkelt att leva ett gott liv med alla bekvämligheter utanför dörren. Innanför lägenhetens väggar bor du hållbart både för miljöns och plånbokens skull. Du har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och ditt hem är byggt med noga kontrollerade och miljövänliga byggmaterial. Vill du bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att bo? Välkommen till Tinnerbäcks Brunn.

Hall

I din nya hall möts du av ett stilrent klinkergolv som är lätt att torka av efter smutsiga vinterkängor. I garderoben ryms familjens alla ytterkläder och skor, och det som inte får plats förvaras i det privata förrådet.

Badrum

Från hallen når du hemmets helkaklade badrum som har både WC, dusch och tvättmöjligheter. Ovanpå tvättmaskinen finns en arbetsbänk som gör det enkelt att organisera veckans tvätt.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller varför inte hobbyrum. Här finns goda möjligheter till förvaring i garderoberna samtidigt som det finns utrymme för en säng, skrivbord och fåtölj.

Kök och vardagsrum

Välkommen in till hemmets hjärta – köket och vardagsrummet. De två rummen förenas i en halvöppen planlösning och förlängs sedan ut på balkongen i väst. Under sommarmånaderna flyttar ni gärna ut middagen dit, samtidigt som ni njuter av kvällssolens sista strålar. Inne har vardagsrummet och köket en vacker ekparkett som passar fint ihop med de vitmålade väggarna. Det stilrena köket är praktiskt med fullutdragslådor, glaskeramikhäll och energisnåla vitvaror.

Sovrum 1

Det stora sovrummet har fönster i två väderstreck och plats för en skön dubbelsäng – perfekt för par eller för dig som tycker om att ha mycket sovplats. Med en hel garderobsvägg finns det gott om förvaring för såväl finskor som fritidskläder och accessoarer.

Balkong

Från tidig vår till sen sommar blir det här din favoritplats för återhämtning. Här finns det plats för en soffgrupp där du kan bjuda över goda vänner på fika eller njuta av en bra bok, musik och lite egentid.

Bilder

Området

  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap