Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nyproduktion på Väster

Bostad Väster

Ny stadsdel i Göteborg

Nu växer en ny stadsdel fram väster om Göteborg. I Nya Hovås bygger vi personliga lägenheter med närhet till service, kultur, natur och hav. Bara 15 minuter från Linneplatsen i centrala Göteborg kan du bo och jobba i Nya Hovås som kombinerar pulsen från stan med lugnet på landet.

Väljer du att bo i en nyproducerat hem på väster, i Nya Hovås, så väljer du ett bo i ett område som har växt fram och utveckalts noga planerat efter önskemål från personer i Göteborg. Här har du chansen att vara med om när något nytt växer fram. Med närheten till Göteborg kommer du alltid ha storstadens puls i närheten samtidigt som du har naturen som granne. I området utvecklas det mesta, och i dagsläget finns det skolor och butiker, men det kommer växa fram och bli ännu större ju fler bostäder som utvecklas och byggs färdigt.Här bor du med närheten till havet, som du når på fem minuter med bil. Och du har både lilla och stora Amundön bara en mil ifrån bostaden. Föredrar du att bada i sjöar så är det Oxsjön som ligger närmast. Spelar du golf har du ett flertal golfbanor att välja på.

Bonava på Väster

Upptäck våra områden med nyproduktion på väster