Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Smedjan
Slutsålt

Smedjan i Mölnlycke fabriker

3 rum och gemensamt växthus

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 - 5
Storlek:
49 - 118 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Känn dig trygg att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Beskrivning

Inflytt från sommaren 2022

3 rum och gemensamt växthus

I grannskapet Smedjan i Mölnlycke fabriker bor du i industriromantisk miljö med naturen runt knuten. Här växer ett modernt område fram med nära till både storstadsliv, skolor och naturen. Välkommen till Smedjan.

I den historiska bruksmiljön vid Mölnlycke fabriker uppför vi nu grannskapet Smedjan. Här växer ett modernt område med 74 nya hem fram kring en grönskande gård med plats för både odling och grillkvällar. Det välkomnande grannskapet öppnar upp för gemenskap såväl ute i växthuset, vid grillen som inne i gemensamhetslokalen med plats för matlagningskvällar, kräftskivor eller varför inte en morgonyoga.

Vill du bli den sista grannen?

Nu har vi bara en lägenhet kvar till försäljning. Varmt välkommen att boka in dig på en visning med vår mäklare Sarah.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Aktivt grannskap

  Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Vi vet att gemenskap gör livet enklare och hemmet större. Därför bygger vi mer än bara bostäder. Vi bygger grannskap. I Smedjan i Mölnlycke fabriker växer ditt hem med grannskapets gemensamma utrymmen. Här finns bland annat växthus, sittrappa, grillplats och odlingsmöjligheter och här kan du njuta av härliga stunder tillsammans med dina grannar.

 • Hitta hit

  Närmaste busshållplats idag är Hulebäcksgymnasiet, ca 700 meter från området. Här går Grön Express till Göteborg var femte minut under högtrafik. Utöver detta planeras det också att bygga en busshållplats precis i anslutning till det nya bostadsområdet. Från bussterminalen, 250 meter söder om Mölnlycke Centrum finns tågstationen med pendlingsmöjligheter till Göteborg och Borås. Med bil når du Korsvägen på 13 minuter.

 • Service i området

  Här kommer du kunna äta god mat, strosa, idrotta, ta del av kultur och bara njuta av livet vid den charmiga och historiska bruksgatan. Detta i direkt anslutning till Mölnlyckes befintliga infrastruktur med handel, service, promenadstråk och kommunikationer.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Smedjan väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie sydväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Fakta om närområdet

15 min

promenad till centrum

2 st

sjöar

1 st

å