Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Smedjan
Slutsålt

Smedjan i Mölnlycke fabriker

Boende i industriromantisk miljö

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
2 - 5
Storlek:
49 - 118 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Boende i industriromantisk miljö

I grannskapet Smedjan i Mölnlycke fabriker bor du i industriromantisk miljö med naturen runt knuten. Här växer ett modernt område fram med nära till både storstadsliv, skolor och naturen. Välkommen till Smedjan.

I den historiska bruksmiljön vid Mölnlycke fabriker uppför vi nu grannskapet Smedjan. Här växer ett modernt område med 74 nya hem fram kring en grönskande gård med plats för både odling och grillkvällar. Det välkomnande grannskapet öppnar upp för gemenskap såväl ute i växthuset, vid grillen som inne i gemensamhetslokalen med plats för matlagningskvällar, kräftskivor eller varför inte en morgonyoga.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Vårt nya stilkoncept

    När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Smedjan väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

    Läs mer om våra stilkoncept här
  • Service i området

    Här kommer du kunna äta god mat, strosa, idrotta, ta del av kultur och bara njuta av livet vid den charmiga och historiska bruksgatan. Detta i direkt anslutning till Mölnlyckes befintliga infrastruktur med handel, service, promenadstråk och kommunikationer.