Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Mysigt hem i ståtligt hus

I Kvarnbyn växer ett grannskap fram där de moderna husen harmoniserar med den klassiska och historiska miljön. Som kronan på verket ligger huset på 16 våningar där din nya fyra finns.

När du kliver in genom dörren till ditt nya hem ser du vardagsrummets och kökets öppna planlösning åt vänster. Det ljusa gavelrummet har en balkong i sydvästläge där sommarkvällarna med fördel kan spenderas. Du har tre sovrum för lugn och ro och smart utplacerad förvaring. Här bor du med småstadskänsla på bekvämt avstånd från Mölndals utbud av butiker och restauranger.

Hall

Med en rymlig klädkammare är problem med förvaringen ett minne blott. I hallen kan säsongens ytterkläder husera på hatthyllan och skostället, och här finns plats för den lilla hyllan och spegeln på väggen.

Kök och vardagsrum

I ditt stilfullt utformade kök kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet. Du har bra uttänkt plats för både husgeråd och råvaror, och köket är utrustat med miljöklassade vitvaror. Här kommer ljuset in från två håll, och hemmets ekparkett ger en bra grund för sällskapliga möbleringar.

Balkong

Balkongen ger vardagsrummet en trivsam utomhusdel. Här kan växtligheter, ljuslyktor och utomhusmöbler skapa en egen oas på hemmaplan. För mer frisk luft på nära håll kan terrassen på gården eller på taket vara bra alternativ.

Badrum och gästtoalett

Med en gästtoalett i hallen minskar körisken när flera ska iväg samtidigt eller när du har stort kalas. Badrummet ligger i anslutning till sovrummen och båda rummen har klinkerplattor till golv. I badrummet låter du handduken torka på handdukstorken, och golvvärmen är ett tacksamt inslag för frusna fötter. Rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin som står redo när tvättkorgen börjar bli full.

Sovrum 1 och 2

Hemmets ekparkett sträcker sig in i alla rum och ger tillsammans med de vitmålade väggarna en bra grund för barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Ditt nya sovrum ger generös plats för vilsam möblering. På 14 kvadratmeter finns gott om plats för den breda sängen där det är skönt att landa vid dagens slut. Garderoberna längst ena kortsidan hjälper till med förvaringen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.