Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1205, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Mysigt hem i ståtligt hus

I Kvarnbyn växer ett grannskap fram där de moderna husen harmoniserar med den klassiska och historiska miljön. Som kronan på verket ligger huset på 16 våningar där din nya fyra finns.

När du kliver in genom dörren till ditt nya hem ser du vardagsrummets och kökets öppna planlösning åt vänster. Det ljusa gavelrummet har en balkong i sydvästläge där sommarkvällarna med fördel kan spenderas. Du har tre sovrum för lugn och ro och smart utplacerad förvaring. Här bor du med småstadskänsla på bekvämt avstånd från Mölndals utbud av butiker och restauranger.

Hall

Med en rymlig klädkammare är problem med förvaringen ett minne blott. I hallen kan säsongens ytterkläder husera på hatthyllan och skostället, och här finns plats för den lilla hyllan och spegeln på väggen.

Kök och vardagsrum

I ditt stilfullt utformade kök kan den matlagningsglada få utlopp för sin kreativitet. Du har bra uttänkt plats för både husgeråd och råvaror, och köket är utrustat med miljöklassade vitvaror. Här kommer ljuset in från två håll, och hemmets ekparkett ger en bra grund för sällskapliga möbleringar.

Balkong

Balkongen ger vardagsrummet en trivsam utomhusdel. Här kan växtligheter, ljuslyktor och utomhusmöbler skapa en egen oas på hemmaplan. För mer frisk luft på nära håll kan terrassen på gården eller på taket vara bra alternativ.

Badrum och gästtoalett

Med en gästtoalett i hallen minskar körisken när flera ska iväg samtidigt eller när du har stort kalas. Badrummet ligger i anslutning till sovrummen och båda rummen har klinkerplattor till golv. I badrummet låter du handduken torka på handdukstorken, och golvvärmen är ett tacksamt inslag för frusna fötter. Rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin som står redo när tvättkorgen börjar bli full.

Sovrum 1 och 2

Hemmets ekparkett sträcker sig in i alla rum och ger tillsammans med de vitmålade väggarna en bra grund för barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Ditt nya sovrum ger generös plats för vilsam möblering. På 14 kvadratmeter finns gott om plats för den breda sängen där det är skönt att landa vid dagens slut. Garderoberna längst ena kortsidan hjälper till med förvaringen.

Hemfakta

Bostad
1205
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter