Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning i Körsbärsgläntan

Se visningar
Beskrivning

101 kvadrat i gavel med stor trädgård

Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan du har uppsikt över barnen som leker i trädgården. Här ryms både matbord och loungedel och på gräsmattan finns plats för både studsmatta och odlingslådor. I Körsbärsgläntan är det lätt att trivas för både liten och stor.

I detta Svanenmärkta hus på 101 kvadratmeter välkomnas ni in i en hall med gott om förvaring. Längs hela den högra väggen finns garderober med skjutdörrar, och rakt fram finns badrum med dusch. Öppningen till vänster leder in i det rymliga köket med utrymme för matbord. Mitt emot trappen ligger hemmets tvättstuga. Våningens största rum är det öppna vardagsrummet med dörr ut till uteplatsen. På övervåningen finns tre sovrum och ytterligare ett badrum, här med badkar.

I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd.

Bilder
Området
  • Ett aktivt grannskap

    Med varierande natur som nära granne är det enkelt att leva ett aktivt liv med frisk luft som sällskap. Dra på dig löparskorna och spring en runda före helgfrukosten, eller varför inte ta med grannen och träna i grannskapets gemensamma utegym. Under sommarmånaderna kan en cykeltur till Ingetorpssjön med kvällsmat och badkläder i packningen bli en mysig tradition.

  • Plats för gemenskap

    Ett hem är mer än själva huset du bor i. I Kareby Äng bygger vi därför två gemensamma hus perfekt för kräftskivan, barnkalaset eller umgänge med grannar. Här njuter ni av nygrillat i kvällssolen med uppsikt över de lekande barnen.

  • Lekplatser som förstorar hemmen

    Välkommen hem till barnvänliga Kareby Äng. Här hittar du öppna ängar och grandoftande skogspartier där det alltid finns någonting att hitta på för leksugna barn. I området kommer det finnas flera lekplatser i olika teman anpassade för både större och mindre barn. Kring lekplatserna planteras det också fruktträd och bärbuskar som alla som vill får plocka ifrån.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet i juni och september.

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri