Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Ny regionchef i Bonava Sverige

2021-07-01, 10:00

Carmith Mårtensson har utsetts till ny chef för Bonava Sveriges största region, Region Riks. Carmith Mårtensson har lång erfarenhet från ledande roller inom projektutveckling och har tidigare varit VD för Wellbo Fastighetsutveckling och Wästbygg projektutveckling. Dessförinnan var han affärsutvecklingschef på Skanska Nya Hem i Göteborg.

– Carmith Mårtensson är en erfaren ledare med ett gediget affärsmannaskap och ett stort nätverk i bland annat Göteborg, en av Bonava Sveriges största marknader. Carmith kommer, tillsammans med vårt team i region Riks, att fortsätta utveckla vår bostadsutveckling och stärka oss som bolag på marknaderna utanför Stockholmsregionen, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef, Bonava Sverige.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta utveckla regionen och leverera kvalitativa bostäder till våra kunder. Bonava är i en spännande fas och ligger i framkant både vad gäller digitalisering och hållbarhet, säger Carmith Mårtensson.

I Region Riks ingår den del av Bonavas verksamhet som bedrivs utanför Stockholm, där Bonava med utgångspunkt i Göteborg, Linköping, Uppsala och Umeå, utvecklar hem och levande grannskap till både konsument och investerare.

Carmith Mårtensson tillträder tjänsten den 1 augusti.

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Hammarbäck, Presschef
fredrik.hammarback@bonava.com
Tel: +46 739 056 063

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

För mer information om oss, besök: www.bonava.com