Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Fläderblomman

Cykelvänligt hem med loftbalkong och växthus på taket. Kvarteret Fläderblomman ligger i korsningen Hyllie Vattenparksgata och Hyllie Allé.

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Antal bostäder: 101
Antal rum: 1-4
Inflyttat: 2018

Hyllie är en blomstrande oas i södra Malmö. Här bor du bland spännande och färgstark arkitektur. Redan från start har den gröna grunden styrt utvecklingen av stadsdelen. Vattenparken varvas med gröna ytor. Tillsammans med arenor för mässor, badhus, idrott, sport, musik, kultur och shopping är det enkelt att förstå varför allt fler lockas hit.

Kvarteret Fläderblomman är i korsningen Hyllie Vattenparksgata och Hyllie Allé. Här bor du i händelsernas centrum med utbudet runtomkring. Den mörka tegelfasaden i varm ton övergår till ljus på insidan. På så vis får du maximalt ljusinsläpp från den grönskande innergården.

Entrén leder till loftbalkongerna och direkt till den gröna gården. Två cykelhissar gör det också möjligt att enkelt placera din cykel nära den egna dörren, annars finns cykelparkeringar på gården. På taket har du ett gemensamt växthus och planteringslådor på loftbalkongen. Varje lägenhet har långa siktlinjer, ljus från två håll, bra förvaring och kontakt med såväl stadens puls som gårdens grönska.

Läs mer