Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Hyresrätter i Fläderblomman

Fläderblomman i Hyllie

Söker du ett cykelvänligt hem med loftbalkong och växthus på taket? I Fläderblomman får du allt det.

Hemfakta

Bostadstyp: lägenhet
Upplåtelseform: hyresrätt
Antal rum: 1-4
Antal bostäder: 101
Inflyttning: hösten 2018
Lägenhetsfördelare: Boplats Syd
Skicka in intresseanmälan hos Boplats Syd

Är du intresserad av en lägenhet i Fläderblomman? 

Klicka här för att göra intresseanmälan hos Boplats Syd

Hyllie är en blomstrande oas i södra Malmö. Här bor du bland spännande och färgstark arkitektur. Redan från start har den gröna grunden styrt utvecklingen av stadsdelen. Vattenparken varvas med gröna ytor. Tillsammans med arenor för mässor, badhus, idrott, sport, musik, kultur och shopping är det enkelt att förstå varför allt fler lockas hit.

Kvarteret Fläderblomman är i korsningen Hyllie Vattenparksgata och Hyllie Allé. Här bor du i händelsernas centrum med utbudet runtomkring. Den mörka tegelfasaden i varm ton övergår till ljus på insidan. På så vis får du maximalt ljusinsläpp från den grönskande innergården.

Entrén leder till loftbalkongerna och direkt till den gröna gården. Två cykelhissar gör det också möjligt att enkelt placera din cykel nära den egna dörren, annars finns cykelparkeringar på gården. På taket har du ett gemensamt växthus och planteringslådor på loftbalkongen. Varje lägenhet har långa siktlinjer, ljus från två håll, bra förvaring och kontakt med såväl stadens puls som gårdens grönska.

Välkommen hem till ett fantastiskt boende där det alltid finns något att göra.

Gör din intresseanmälan idag 

Lägenhetsfördelningen för projekt Fläderblomman i Hyllie Malmö kommer att ske via Boplats Syd. Boplats Syd är en kommunal bostadsförmedling som ägs av Malmö stad men där utbudet består av både kommunala och privatägda hyreslägenheter i Skåne. För mer information om Boplats Syd samt registrering vänligen se www.boplatssyd.se. Genom att registrera dig hos de har du möjlighet att söka alla de lägenheter som finns utlagda på Boplats Syds hemsida. Din kötid räknas från den dag du betalt årsavgiften som är 300 kr. 

Här kan du göra intresseanmälan på lägenheterna i Fläderblomman

Här kan du prenumerera på information om Fläderblomman

Lediga hyreslägenheter och hyresrätter

Ibland efterfrågas ett flexibelt boende som inte kräver en kapitalinsats. I hyresrätten ingår en bekväm fastighetsförvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Läs mer

Uthyrningspolicy för hyresrätter

Vi har några regler som behöver uppfyllas innan du kan hyra en bostad av oss. Läs mer