Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter Årsta Park

I den omtyckta stadsdelen Årsta planerar vi 231 Svanenmärkta hem med en av Uppsalas största parker direkt utanför dörren. I lummiga omgivningar kommer vi att uppföra fem hus i varierande höjder inbjudande entréer med hotellkänsla.

Lägenheterna

Här hittar du vackra hem i storlekar från ett till tre rum och kök. Våra planlösningar är effektiva in i minsta detalj och anpassade för både den lilla och den stora familjen. De flesta av lägenheterna har balkong och flera av lägenheterna har uteplats på 10–14 kvadratmeter som omgärdas av en lummig häck.

Gård för gemenskap

Det är ett socialt grannskap där du kan odla såväl vänskap som växter i en varm och inbjudande gårdsmiljö. En välkomnande pergola bjuder in till fest och umgänge. Vill du odla gör du det i någon av planteringslådorna. Eller kanske bara njuta av en stund i solen vid någon av de fina gräsytorna. På gården finns även plats för cykelmek med en effektiv cykelpump med fotpedal och multi-munstycke som passar alla gängse ventiltyper.

Området

Årsta är ett mycket populärt bostadsområde i den östra delen av Uppsala. Det är lätt att förstå varför man vill flytta hit. Här finns service, hälsovård och stor matvarubutik på gångavstånd. Granne ligger Årstaparken som är en av Uppsalas största och grönaste parkområden. Du har det mesta du behöver i närheten och cyklar dessutom till Uppsala centrum på tolv minuter.

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Upplåtelseform: Hyresrätt
Antal rum: 1-3
Storlek: 30-73 kvm
Antal bostäder: 231
Adress: Sparrisgatan 2A-F i Uppsala

Uthyrning

Det är inte fastställt när uthyrningen kommer att starta. Men när det är dags kommer information att publiceras här.